Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
Możesz, dopóki nie zmieszasz jednego I drugiego, o... Bo to to niebezpieczny miks.
21 czerwca 2022AbsintionOpium pisze: Dla mnie przy 800mg z niską tolerką pokazał swoją moc
Ma coś w sobie bo choć nie używam Tramalu bardzo dlugo, będzie ponad rok, to myślę o tym stanie :)
Co to za fazę po tym miałeś?
Czyli ile tbl na pierwszy raz? Jak najlepiej wziąć? Po prostu łyknąć czy rozgryźć czy skruszyć i wciągnąć
Chcę się po prostu w końcu dobrze poczuć i mieć dobry humor!
(Chce to wziąć rano ,jest po 3ciej
po południu jadę do brata z ojcem i nie moge być bardzo nagrzana
Proszę o szybką odpowiedź bo serio nie wiem co i jak : )
Super stan
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.