Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mój psychiatra przepisujemi ostatnio coraz większe dawki. Bardzo mnie to zastanawia ponieważ czuję się coraz bardziej uzależniony. Boje sie że będzie jeszcze gorzej jak będę chcial odstawiać. Mówiłem mu o tym samym problemie lecz twierdzi, ze przepisze mi jeszcze jeden dodatkowy lek. Jak to jest u was?
  • 549 / 179 / 0
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2809 / 364 / 0
Dokładnie napisz jakie leki Ci przepisuje i w jakich dawkach i co jest powodem leków jak i zwiekszenia dawek ?
  • 4 / 1 / 0
12 czerwca 2022badzingla pisze:
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Czemu metylofenidat? Możesz uzasadnić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.