Dział poświęcony tematowi kontroli recept lekarskich u farmaceuty.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mój psychiatra przepisujemi ostatnio coraz większe dawki. Bardzo mnie to zastanawia ponieważ czuję się coraz bardziej uzależniony. Boje sie że będzie jeszcze gorzej jak będę chcial odstawiać. Mówiłem mu o tym samym problemie lecz twierdzi, ze przepisze mi jeszcze jeden dodatkowy lek. Jak to jest u was?
  • 549 / 179 / 0
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Here is my tribute to morphine
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
  • 2812 / 365 / 0
Dokładnie napisz jakie leki Ci przepisuje i w jakich dawkach i co jest powodem leków jak i zwiekszenia dawek ?
  • 4 / 1 / 0
12 czerwca 2022badzingla pisze:
Przepisuje większe dawki CZEGO? Jeśli to coś innego, niż benzo czy opio lub ewentualnie metylofenidat, to raczej nie ma się czego bać
Czemu metylofenidat? Możesz uzasadnić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Tysiące nielegalnych roślin konopi indyjskich usunięte z popularnego parku narodowego

W mediach pojawiła się niedawno informacja o likwidacji gigantycznej, nielegalnej plantacji marihuany w sercu Parku Narodowego Sekwoi. Dla wielu to kolejny „dowód” na szkodliwość konopi. Ale dla nas [społeczności FaktyKonopne.pl], ta historia jest czymś zupełnie innym. To potężny dowód na to, jak destrukcyjny jest czarny rynek i dlaczego tak bardzo potrzebujemy świadomej, legalnej i w pełni regulowanej branży.

CBŚP zlikwidowało laboratorium narkotykowe. Zabezpieczono ponad 800 kilogramów klefedronu

Policjanci Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Prokuratury Krajowej, przeprowadzili skoordynowaną akcję w powiecie pruszkowskim. Na terenie posesji odkryto kompletną linię produkcyjną do wytwarzania narkotyków oraz zabezpieczono setki kilogramów niebezpiecznej substancji psychotropowej w postaci klefedronu o czarnorynkowej wartości ponad 4 mln PLN.

CBŚP rozbiło kilka grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem narkotykami

Policjanci CBŚP pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Gliwicach rozpracowali kilka powiązanych ze sobą i ściśle współpracujących zorganizowanych grup przestępczych zajmujących się transgranicznym obrotem znacznymi ilościami środków odurzających. Część zatrzymanych wywodzi się ze środowiska pseudokibiców śląskich klubów piłkarskich. Zabezpieczono ponad 800 kg narkotyków.