ODPOWIEDZ
  • 26 / 3 / 0
30mg 5MAPB + 125mg 6APB w postaci chusteczkowego zawijasa popitego pomarańczowym sokiem siadło bardzo fajnie. Zero bodyloadu, pierwsze efekty po 45min, takie dziwne uczucie mrowienia dłoni. 1:20h+ już jest pełen ogień.
Zielony i żółty dominują, fajny chill, ale nie ma nastroju na muzykę. Chęć czytania i rozmowy. Przepalane jointem z Enemy of The State.
Uwaga! Użytkownik psychedelic76 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 337 / 102 / 2
Zjadłem na próbe 40 mg... jestem wlasnie pod wpływem i stwierdzam...
to jest kurwa dosłownei to samo co MDMA!!! Praktycznie żadnej roznicy nie zauwazylem a MDMA bralem 4 razy! dawka 40 mg mnie porobila jak 100 mg MDMA.
Jedyna, doslownie JEDYNA roznica jaka jest miedzy MDMA i 5-MAPB to troche mniejsza stymulacja w przypadku tego drugiego, ale to w żaden sposob nie umniejsza zajebistości tej substancji.
Podobno też 5-MAPB jest bezpieczniejsze dla organizmu.
Nigdy w zyciu juz nie tkne MDMA, bo po chuj, skoro to jest lepsze
  • 12 / 1 / 0
Czy wszędzie jest dostępny tylko ten brązowawych sort 5-MAPB, czy gdzieś jest biały sort? (nie pytam o źródła tylko o to co jest ogólnie dostępne na rynku).
Jak się bawić to się bawić! Mózg wyjebać - gruba fazę wstawić!

Too much is still not enough! - Za dużo to nadal za mało!
Tolerance is a bitch! - Tolerancja to suka!

Pozdro! Zimny41
  • 120 / 7 / 0
Ostatnimi czasy znalazłem 1g 5-MAPB które leżało sobie w szafce 6-8 lat, w postaci lekko żółtego pudru, nie pamiętam czy od początku tak wyglądało czy zżółkły od starości, niestety woreczek nie był szczelnie zamknięty, o godz 7:00 zapisałem 40 mg nosem, nic się nie działo więc 7:30 poszło 80 mg nosem i 100 w kapsułce żelatynowej, po pół godziny zacząłem się czuć jakby pijany i senny więc położyłem się spać i myślałem że spałem do 17:00 jednak z moich zapisek wynika że o godzinie 11:00 nie wiem po co zapodalem clonazepam 2mg i 50 mg 5 MABP do nosa, oprócz sennośći nie czułem specjalnie nic o 17:00 się ocknalem miałem problem z otwarciem prawego oka, ok godziny 20:00 troszkę otrzezwialem i tak do 24:00 wciągnąłem nosem w kilku porcjach jeszcze 500 mg tego środka.

i w sumie nie wiem po co, pamiętam to jak przez mgłę, bo oprócz senności nic specjalnego nie odczułem, przespałem od 24-5 spałem, później od 9-14:00 fizycznie czułem się jakiś osłabiony ale psychicznie całkiem ok, wieczorem ok godziny 22:00 postanowiłem zjeść resztę tylko 200mg poszło w kapsułce i 50 mg nosem, tym razem nie poczułem zupełnie nic nawet senności, chodź czekałem 3 godziny po czym poszedłem spać. Kolejne dwa dni byłem osłabiony fizycznie ale psychicznie czułem się ok.

Natomiast 3 dni od zażycia ostatniej dawki zacząłem czuć się kiepsko psychicznie, wpadłem w jakiegoś doła, możliwe że zejście przyszło dopiero 3 dni po zażyciu środka ? Śpię normalnie ale 3 dzień z rzędu czuję się kiepsko psychicznie, wczoraj zażyłem piracetam 1200mg to czułem się jeszcze gorzej jakby jakaś psychoza, dzisiaj nie zażywałem piracetamu jest lepiej ale pozostał mi ten dół smutek i problemy z myśleniem.

Dodam że 3 tygodnie temu odstawiłem tramal, który zażywałem od lipca w dawkach 100-1000 mg dziennie,

Natomiast prawie codziennie w październiku wspomagałem się stymulantami takimi jak: 3 CMC, 4 CMC, Hexen, kokaina, amfetamina, fake Coco, etylofenidat więc mogłem mieć jakąś tolerke na 5 mapb

Dodano akapity -- 909
  • 564 / 52 / 0
Moge zjesc ciapke 25-40mg 5mapb po dniu na deschloroeti bromazolamie i odsmt?
Predzej martwy niz slaby
  • 925 / 166 / 0
Ktoś ma info i może się podzielić jak wrażenia? :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 4895 / 853 / 0
Mnie się bardziej podobało niż MDMA, euforia nachodząca falami nie tak nachalna jak przy emce, do tego wizuale w postaci tańczącej firanki, kolorki mega podkręcone, stymulacja praktycznie zerowa, mniejsza niż przy emce. Świetna substancja polecam.
  • 925 / 166 / 0
@serotoninowy , a jakie dawki tego polecasz? bo widzę że jeden z vendorów ma sztukę aż za 50 euro :O i tak myślę czy to wystarczy dla jednej osoby czy celować w dwie sztuki?
  • 4895 / 853 / 0
Ja dawkowalem 180mg+ dorzutka 180mg i to starczyło na całą noc zabawy.
  • 925 / 166 / 0
@serotoninowy , kurde szkoda że w Niemczech nielegalna : /
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.