Pytanko - jakbyście porównali 6APB do 6APDB? Mam miłe wspomnienia z tym drugim a wnioskując po aktywności tego wątku da się jeszcze ogarnąć 6APB w przeciwieństwie do 6APDB :(
Pozdro dla wszystkich illuminati!
-Vladimir Nabokov
Opłaca się mieć otwary umysł, ale nie tak bardzo, aby wypadł mózg.
-Carl Sagan
Życie niemal na pewno ma sens.
-Albert Einstein
24 maja 2022Epicaro pisze: Świetny odczynnik, w dawce 100mg oralnie zapewnia świetną euforie zbliżoną do emki :)
Ona koło 50 kg, drobna dziewczyna, ma doświadczenie i z emką i sajko, ale wrażliwa jest. Ja koło 70, w sajko duże doświadczenie, ale nie chciałbym się za bardzo wykręcić, żeby głównym motywem była nasza bliskość, a nie sama substancja.
Chciałbym wyraźną euforię, ale dającą możliwość na rozmowę i seks.
Celowałem w 75 i 90 mg. (W sumie więcej i tak nie mam, ale jestem ciekaw).
Czy ktokolwiek miksował to z jakimiś leciutkim edibles, albo paleniem? Myślę, o dorzuceniu na zejściu olejku Greenout który jest bardzo delikatnym edibles. Do grzybów wjechał przepięknie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).