Pytanko - jakbyście porównali 6APB do 6APDB? Mam miłe wspomnienia z tym drugim a wnioskując po aktywności tego wątku da się jeszcze ogarnąć 6APB w przeciwieństwie do 6APDB :(
Pozdro dla wszystkich illuminati!
-Vladimir Nabokov
Opłaca się mieć otwary umysł, ale nie tak bardzo, aby wypadł mózg.
-Carl Sagan
Życie niemal na pewno ma sens.
-Albert Einstein
24 maja 2022Epicaro pisze: Świetny odczynnik, w dawce 100mg oralnie zapewnia świetną euforie zbliżoną do emki :)
Ona koło 50 kg, drobna dziewczyna, ma doświadczenie i z emką i sajko, ale wrażliwa jest. Ja koło 70, w sajko duże doświadczenie, ale nie chciałbym się za bardzo wykręcić, żeby głównym motywem była nasza bliskość, a nie sama substancja.
Chciałbym wyraźną euforię, ale dającą możliwość na rozmowę i seks.
Celowałem w 75 i 90 mg. (W sumie więcej i tak nie mam, ale jestem ciekaw).
Czy ktokolwiek miksował to z jakimiś leciutkim edibles, albo paleniem? Myślę, o dorzuceniu na zejściu olejku Greenout który jest bardzo delikatnym edibles. Do grzybów wjechał przepięknie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.