Pytanko - jakbyście porównali 6APB do 6APDB? Mam miłe wspomnienia z tym drugim a wnioskując po aktywności tego wątku da się jeszcze ogarnąć 6APB w przeciwieństwie do 6APDB :(
Pozdro dla wszystkich illuminati!
-Vladimir Nabokov
Opłaca się mieć otwary umysł, ale nie tak bardzo, aby wypadł mózg.
-Carl Sagan
Życie niemal na pewno ma sens.
-Albert Einstein
24 maja 2022Epicaro pisze: Świetny odczynnik, w dawce 100mg oralnie zapewnia świetną euforie zbliżoną do emki :)
Ona koło 50 kg, drobna dziewczyna, ma doświadczenie i z emką i sajko, ale wrażliwa jest. Ja koło 70, w sajko duże doświadczenie, ale nie chciałbym się za bardzo wykręcić, żeby głównym motywem była nasza bliskość, a nie sama substancja.
Chciałbym wyraźną euforię, ale dającą możliwość na rozmowę i seks.
Celowałem w 75 i 90 mg. (W sumie więcej i tak nie mam, ale jestem ciekaw).
Czy ktokolwiek miksował to z jakimiś leciutkim edibles, albo paleniem? Myślę, o dorzuceniu na zejściu olejku Greenout który jest bardzo delikatnym edibles. Do grzybów wjechał przepięknie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.