Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
Jebana indonezyjska szmata.
Nie zamierzam się już tym bawić ale ciekawość mnie zżera.
@Fruktoza A mi się coś wydaje,że ludzie mówili,że działa tylko słabo i dużo trzeba spalić.Gdyby stworzyć jakiś ekstrakt do palenia,którego wystarczyło by parę chmur i by od razu działało no to galka była by przezajebista substancja w tej cenie,latwodostepna.. Jeszcze gdyby mogła wtedy krócej działać.
Mam wapa, ale nie mam zamiaru nawet próbować.
Poza tym dzisiaj rano o 7:30 wypiłem 3 starte gały. Po 7h totalnie nic, więc starłem kolejne 4 i wypiłem. Minęła godzina. Zobaczymy.
Wiek 28. To kluczowa informacja której nikt nie podaje.
Możliwe że działa tylko w młodym wieku.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.