Edit: wiecie co jebac. I tak wale te 3 tabsy
Scalono — CATCHaFALL
Doradzcie teraz proszę bo ja z ta substancją nie jestem w cholere obeznany. Wpadło mi teraz 9 tabsow w lapy. Co zrobić żeby dobrze zrobic?
po1 tylko było. Kurwa admin nir kasuj juz. Chcę sie czegos ważnego dowiedzieć
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Scalono
Nie ma ci gadać. Na sen tylko. Rekreacyjnie to wyluzowany jestem i śpiący. A znam typa.co z rana 3 wali i mówi ze mu to pomaga. Coz jestem po 2 ide spać ;)
Scalono x2
Siema. Orientuje sie ktoś czy mogę wziąć estazolam przy wszywce alkoholowej (disulfram) . Cos slyszalem ze podobno jakies reakcje zachodza ale nie jestem pewny. Moze znajdzie sie jakis znawca
Używaj funkcji edytowania postów — CATCHaFALL
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
w przypadku kontaktu mailowego bądź przez Wickr - proszę o przedstawienie się nickiem z [H] w pierwszej wiadomości
Ps benzo nawet tylko przeciwdrgawkowe ma komponetę mikroelaksacyjną więc nie gadajcie głupot oraz uspokajajającą, mulocą.
WickrMe m0rningzolpi
mail little.liar@hush.ai
scalono - 505
Nie mogę edytować to proszę scalić, ogólnie mam duże przerwy, ale jak walę benzo to jadę ostro duże dawki jak przykazał JP 2 i dużo już w życiu przeżarłem benzo i zdragów.Jeśli chodzi o klorazepan to mnie usypia dawka 150 mg, a klony to, żeby zasnąć muszę zarzucić co najmniej 6 mg.Jeśli chodzi o lorazepam to na sen potrzeba mi gdzieś z 5 tabów, dawki nie pamiętam.Nitrazepam to jeszcze większe cukierki dla mnie mówi mi o tym jego pół trwanie i moje doświadczenia z nim.Po prostu estazolam to słabizna "triazolowa" chyba tak się nazywała pochodna alpry która jest rekrecyjnie 8 razy słabsza i nie jest wcale zdradliwa tak jak lorazepam.I tutaj pierdu pierdu, ale nie znacie się na benzwiarstwie, bo tu na forum zjadacze psychotropów pisali, że przekroczenie dawki benzyny z jakoś tolerancją wyrównuje wszystkie aspekty działania tylko dawka przyjmowania inna i półrozpad.Poza tym doczytajcie na angielskich forach, że estazalom ma duże działanie przeciw lękowe z dominacją nasenego o właściwościach przeciwdrgawkowych nie piszę, bo nawet było udowodnione, że z drugi je posiadają.
Dobra teraz ogólnie używam benzyn w małych ilościach na sen oraz do rozluźnienia w ciągu dnia i nic te esta nie daję.Seności zero, kiedyś działał na mnie w dawcę 10 mg.Jak zarzucam 2mg-6mg bezesność całą noc nawet po hard worku.Nadzeją na prawdziwy mózgo-scinojebacz leży w producentach RC i ratowaniu świata przez nowe syntezy.Ps klonozolam to i tak słabizna, ukazują się nowe benzo analogi z literkami nawet jeszcze z nie nadaną nazwą.No, ale kto co woli jeśli chodzi o klora to nie będę pisał (off top) i mały szczegół łącznie Sanofu go psuje, opisywałem o nim w temacie.Ale kto co woli, długi rozpad też ma zalety.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?