Porządne uspokojenie, ale też stymulacja (ciężko to opisać);
Zwiększona chęć do działania (motywacja);
Chęć rozmowy z drugim człowiekiem;
Poczucie pewności siebie;
Brak lęków.
Problem z Pregaba jest tylko taki, że przy przyjęciu za dużej dawki (ciężko ją wyczuć) rozpoczynają się problemy z utrzymaniem równowagi, bełkotliwa mowa.
Lek jako rekreacyjny jak najbardziej na plus. Ścierwo nie ma do niej podjazdu według mnie biorąc całokształt. A co najważniejsze brak zejścia kolejnego dnia/po ustaniu działania.
Pozdro.
03 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze: Nie klepią mnie już nawet 3 gramy naraz. Dramat.
"Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy" – Ryszard Andruszkiewicz, 1988
Tak se myślałem że jak się nie ogarniesz z tym. to Ci pomogę i zrobimy zimnego indyka w ciemnej, zimnej komórce, bez karmienia, tylko woda i zapętlonym na cały regulator https://www.youtube.com/watch?v=oELIfnoiqCQ (strog-burrymealiveandpissonmygrave-Polski Breakcore)tak 3 dni no dojście do siebie . Myślisz, że by Cię to czegoś nauczyło? Ty chyba nie przeżyłabyś odcięcia od pregi i gabaergików cold turkey bo umarłabyś na spazmy i palpitacje. Co Ty kurwa na blulajcie jestes? To jest kurwa Hyperreal, tu ćpamy, a nie dragi ćpają nas... Na Miłośc Boską ogarnij to, nie przynieś nam wstydu.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Z pregabą historia jest taka, że odjebie mi na kilka dni i utylizuje hurtem tylko dlatego, że mam (powinnam 300mg/d). Pod moim dachem nic z potencjałem klepiącym się nie uchowa dłużej, niż kilka godzin, taka natura
Z ciemnych komór kręcą mnie tylko te deprywacyjne + 300ug.
Tak tylko sie chcialem pochwalić
17 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze: Ano cały sekret legend jest taki, że nigdy się w nic nie wpierdalają, tylko ciśną politoksy-politykę lawirując umiejętnie między substancjami, więc indyki są zbędne, a zwały niwelowane – "kontra" kluczem do sukcesu
Z pregabą historia jest taka, że odjebie mi na kilka dni i utylizuje hurtem tylko dlatego, że mam (powinnam 300mg/d). Pod moim dachem nic z potencjałem klepiącym się nie uchowa dłużej, niż kilka godzin, taka natura
Z ciemnych komór kręcą mnie tylko te deprywacyjne + 300ug.![]()
@techniczny niech Ci ziemia lekką będzie zatem :P
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
17 kwietnia 2022jogurt pisze: @up Panie, ale Pan w zaczarowanym świecie żyjesz. Lepiej poczytaj z czym masz do czynienia i weź do serca zamiast to żreć. To jest przekleństwo XXI wieku, iluzja, dziadostwo, #imiationoflife. Pregabą można się naćpać czasem, albo dodać odwagi przed czymś trudnym. Natomiast to nie jest dobry sposób na życie bo czar pryska z czasem a potem...Co kurwa? 3 gramy? Andruszkiewicz kurwa - Hofmann milenialsów. Albo i Shulgin nawet. Jak to jest, że osoba o statusie legendy poddaje się temu badziewiu? Prawie jak jogurt pyrovaleronom... Co z Tobą Kecia?03 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze: Nie klepią mnie już nawet 3 gramy naraz. Dramat.
"Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy" – Ryszard Andruszkiewicz, 1988
Tak se myślałem że jak się nie ogarniesz z tym. to Ci pomogę i zrobimy zimnego indyka w ciemnej, zimnej komórce, bez karmienia, tylko woda i zapętlonym na cały regulator https://www.youtube.com/watch?v=oELIfnoiqCQ (strog-burrymealiveandpissonmygrave-Polski Breakcore)tak 3 dni no dojście do siebie . Myślisz, że by Cię to czegoś nauczyło? Ty chyba nie przeżyłabyś odcięcia od pregi i gabaergików cold turkey bo umarłabyś na spazmy i palpitacje. Co Ty kurwa na blulajcie jestes? To jest kurwa Hyperreal, tu ćpamy, a nie dragi ćpają nas... Na Miłośc Boską ogarnij to, nie przynieś nam wstydu.
A dziękuję
Tylko czemu taka aluzja? xd
Biorę pregabaline od 2016 więc z przerwami udało mi się trzymać 150mg dziennie jednak często po tygodniu brania w tej dawce znowu tolerka skakała tak że musiałem wziąć 225-450mg żeby było "klepliwe"
A odstawki zawsze CT bez skrętów czy innych objawów poza lekkim dyskomfortem bo jednak po pregz to bajkowa rzeczywistość aż chce się żyć
Ale jak to każdy chyba miał kusiło na wyższe dawki i kiedyś nawet doszedłem do blistra 150tek żeby klepalo
Teraz cieszę się dawką 300-0-300 lub 300-0-0 i bez fazy nie mam lęków
Jakoś ci nie wierzę haha
Ja sobie strzeliłem 900mg i żyje
Ale nie ukrywam że byłem wjebany w opio, baclofen (najgorsze ścierwo jak nie kontroluje się wrzucania codziennie nawet pozornie niskich dawek) i benzo co zmieniłem na DXM który też odstawilem już na bardzo długo jeśli nie na zawsze więc łagodzę tę pustkę pręgą z której planuję zejść na gabapentyne i wtedy już na zero z gabajenikow.
Tak wiem że przecież to ja dzwonię xd
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.