Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 84 / 80 / 0
Pregaba jest zajebistym lekiem do rekreacji. Najlepsze są stany powyżej 600mg może być nawet przyjęte doustnie. Wiele osób chwali donosowe przyjęcie, ale nigdy, aż tyle nie chciało mi się pakować w nochala jednorazowo. Ewentualnie mieszałem. Trochę do ryja, trochę w nos. Stan po dawce powyżej 600mg:

Porządne uspokojenie, ale też stymulacja (ciężko to opisać);
Zwiększona chęć do działania (motywacja);
Chęć rozmowy z drugim człowiekiem;
Poczucie pewności siebie;
Brak lęków.

Problem z Pregaba jest tylko taki, że przy przyjęciu za dużej dawki (ciężko ją wyczuć) rozpoczynają się problemy z utrzymaniem równowagi, bełkotliwa mowa.

Lek jako rekreacyjny jak najbardziej na plus. Ścierwo nie ma do niej podjazdu według mnie biorąc całokształt. A co najważniejsze brak zejścia kolejnego dnia/po ustaniu działania.

Pozdro.
Gorszy niż reszta...
  • 3251 / 358 / 2
@up Panie, ale Pan w zaczarowanym świecie żyjesz. Lepiej poczytaj z czym masz do czynienia i weź do serca zamiast to żreć. To jest przekleństwo XXI wieku, iluzja, dziadostwo, #imiationoflife. Pregabą można się naćpać czasem, albo dodać odwagi przed czymś trudnym. Natomiast to nie jest dobry sposób na życie bo czar pryska z czasem a potem...
03 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze:
Nie klepią mnie już nawet 3 gramy naraz. Dramat.
"Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy" – Ryszard Andruszkiewicz, 1988 🙃
Co kurwa? 3 gramy? Andruszkiewicz kurwa - Hofmann milenialsów. Albo i Shulgin nawet. Jak to jest, że osoba o statusie legendy poddaje się temu badziewiu? Prawie jak jogurt pyrovaleronom... Co z Tobą Kecia?

Tak se myślałem że jak się nie ogarniesz z tym. to Ci pomogę i zrobimy zimnego indyka w ciemnej, zimnej komórce, bez karmienia, tylko woda i zapętlonym na cały regulator https://www.youtube.com/watch?v=oELIfnoiqCQ (strog-burrymealiveandpissonmygrave-Polski Breakcore)tak 3 dni no dojście do siebie . Myślisz, że by Cię to czegoś nauczyło? Ty chyba nie przeżyłabyś odcięcia od pregi i gabaergików cold turkey bo umarłabyś na spazmy i palpitacje. Co Ty kurwa na blulajcie jestes? To jest kurwa Hyperreal, tu ćpamy, a nie dragi ćpają nas... Na Miłośc Boską ogarnij to, nie przynieś nam wstydu.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1664 / 1038 / 7
Ano cały sekret legend jest taki, że nigdy się w nic nie wpierdalają, tylko ciśną politoksy-politykę lawirując umiejętnie między substancjami, więc indyki są zbędne, a zwały niwelowane – "kontra" kluczem do sukcesu 😁

Z pregabą historia jest taka, że odjebie mi na kilka dni i utylizuje hurtem tylko dlatego, że mam (powinnam 300mg/d). Pod moim dachem nic z potencjałem klepiącym się nie uchowa dłużej, niż kilka godzin, taka natura 🤷🏻‍♀️

Z ciemnych komór kręcą mnie tylko te deprywacyjne + 300ug. 🙃
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 586 / 126 / 0
Doczekałem a raczej w końcu się odezwałem o zwiększenie ze 150tek na 300mg tabsy
Tak tylko sie chcialem pochwalić
  • 3251 / 358 / 2
17 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze:
Ano cały sekret legend jest taki, że nigdy się w nic nie wpierdalają, tylko ciśną politoksy-politykę lawirując umiejętnie między substancjami, więc indyki są zbędne, a zwały niwelowane – "kontra" kluczem do sukcesu 😁

Z pregabą historia jest taka, że odjebie mi na kilka dni i utylizuje hurtem tylko dlatego, że mam (powinnam 300mg/d). Pod moim dachem nic z potencjałem klepiącym się nie uchowa dłużej, niż kilka godzin, taka natura 🤷🏻‍♀️

Z ciemnych komór kręcą mnie tylko te deprywacyjne + 300ug. 🙃
Kurcze kup sobie pikamilon na zabezpieczenie i i schodź z dawek, tak żebyś się "jakoś" czułą. Jakby cię nagle lęki dopadły to półgrama pikamilonu. Nie skazuj się na porażkę. Ja wiem jak się z pregi schodzi (chociaż nie z 3g %-D ). Jak poznałem prege to byłem zafascynowany i przerażony. Już klony są lepsze bo się coś odpierdolii trafi na dołek lub szpital i się wytrzeźwieje, a ta smycz jest z kolcami. Ja ci powiem że pihp spróbowałem (choć mam słabość) ostatnio no i 3g przewapowałem, potem elegancko wylądowałem trawką i jest ok. A na pregę odsprzedałem receptę, żeby nie kusiło :P

@techniczny niech Ci ziemia lekką będzie zatem :P
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2039 / 336 / 0
17 kwietnia 2022jogurt pisze:
@up Panie, ale Pan w zaczarowanym świecie żyjesz. Lepiej poczytaj z czym masz do czynienia i weź do serca zamiast to żreć. To jest przekleństwo XXI wieku, iluzja, dziadostwo, #imiationoflife. Pregabą można się naćpać czasem, albo dodać odwagi przed czymś trudnym. Natomiast to nie jest dobry sposób na życie bo czar pryska z czasem a potem...
03 kwietnia 2022CATCHaFALL pisze:
Nie klepią mnie już nawet 3 gramy naraz. Dramat.
"Kto nie robi przerwy, ten szybko traci nerwy" – Ryszard Andruszkiewicz, 1988 🙃
Co kurwa? 3 gramy? Andruszkiewicz kurwa - Hofmann milenialsów. Albo i Shulgin nawet. Jak to jest, że osoba o statusie legendy poddaje się temu badziewiu? Prawie jak jogurt pyrovaleronom... Co z Tobą Kecia?

Tak se myślałem że jak się nie ogarniesz z tym. to Ci pomogę i zrobimy zimnego indyka w ciemnej, zimnej komórce, bez karmienia, tylko woda i zapętlonym na cały regulator https://www.youtube.com/watch?v=oELIfnoiqCQ (strog-burrymealiveandpissonmygrave-Polski Breakcore)tak 3 dni no dojście do siebie . Myślisz, że by Cię to czegoś nauczyło? Ty chyba nie przeżyłabyś odcięcia od pregi i gabaergików cold turkey bo umarłabyś na spazmy i palpitacje. Co Ty kurwa na blulajcie jestes? To jest kurwa Hyperreal, tu ćpamy, a nie dragi ćpają nas... Na Miłośc Boską ogarnij to, nie przynieś nam wstydu.
Odstawka pregabaliny w stanie jak 3g nie klepie, CT, to prosta droga do psychiatryka albo na kardiochirurgię. Ale prawdą jest, że lek z czasem traci magiczne właściwości. I staje się jak heroina - bierzesz bo musisz, nie ma żadnej fazy, ale nie jest przejebane. U mnie dawka 300/d ale zdarza się 600 w sytuacjach stresowych 900 nie przekraczam już 1g koniec z tym debilizmem. Docelowo chcę to odstawić, ale nie mam pojęcia jak więc na razie o tym nie myślę. Docelowo chciałbym wyeliminować wszystkie leki czyli pregabalinę i mianserynę, bo tylko te 2 zażywam na co dzień. Poza medyczną mj, przy której właśnie tylko chcę, wierny jak mąż, pozostać. A jak odstawię pregabalinę to po kilku miesiącach sobie zarzucę 750 max 950 mg to być może wrócą te stany, jak na początkach przygody.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2039 / 336 / 0
Dodam, że najlepiej byłoby brać 2 x 150 mg bo prega działa optymalnie w 2 dawkach. Jednak uparłem się w huj, że biore to tylko rano więc zawsze 300 z rańca leci bo nie chcę żeby to gówno przynajmniej na mój sen wpływało (po odstawce = bezsenność). Na sen biorę tylko miansę w min dawce 10mg i zioło wapuję. Medyczna aurora 20% nasennie działa tak dobrze, że niebawem chciałbym odstawić miansę, bo trójpierścieniowce jednak zawsze jakoś wątrobę obciażają.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 586 / 126 / 0
@jogurt
A dziękuję
Tylko czemu taka aluzja? xd

Biorę pregabaline od 2016 więc z przerwami udało mi się trzymać 150mg dziennie jednak często po tygodniu brania w tej dawce znowu tolerka skakała tak że musiałem wziąć 225-450mg żeby było "klepliwe"
A odstawki zawsze CT bez skrętów czy innych objawów poza lekkim dyskomfortem bo jednak po pregz to bajkowa rzeczywistość aż chce się żyć

Ale jak to każdy chyba miał kusiło na wyższe dawki i kiedyś nawet doszedłem do blistra 150tek żeby klepalo
Teraz cieszę się dawką 300-0-300 lub 300-0-0 i bez fazy nie mam lęków
  • 5841 / 1211 / 43
Mi już po 300mg się obraz nieźle rozmywa się.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 586 / 126 / 0
@london5

Jakoś ci nie wierzę haha
Ja sobie strzeliłem 900mg i żyje
Ale nie ukrywam że byłem wjebany w opio, baclofen (najgorsze ścierwo jak nie kontroluje się wrzucania codziennie nawet pozornie niskich dawek) i benzo co zmieniłem na DXM który też odstawilem już na bardzo długo jeśli nie na zawsze więc łagodzę tę pustkę pręgą z której planuję zejść na gabapentyne i wtedy już na zero z gabajenikow.

Tak wiem że przecież to ja dzwonię xd
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.