Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu.
Sam mam bardzo dobre doświadczenie z depakine, natomiast zastosowany na przećpanie benzo (głównie xanax) i to w miksie z innymi substancjami. Telepało mną, nie spałem przez tydzień itd. Depakine pomógł i mam nadzieję, że tak też jest w Twoim przypadku.
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że 600 pregabaliny to jest spora dawka, ale to lekarz Cię badał i pewnie z jakiegoś powodu tak zarekomendował, przypuszczalnie na jakiś czas. Powodzenia.
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu. Jednak tutaj czytam, że nie można go łączyć z benzo, więc nie wiem jak to jest? Ale chyba psychiatra wie co robi?
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
Ps można zarzucić mega dawkę tego na bezseność???
Na rynku są podobne substacje co w temacie dalej nie opisane.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.