Więcej informacji: Modulatory GABA w Narkopedii [H]yperreala
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu.
Sam mam bardzo dobre doświadczenie z depakine, natomiast zastosowany na przećpanie benzo (głównie xanax) i to w miksie z innymi substancjami. Telepało mną, nie spałem przez tydzień itd. Depakine pomógł i mam nadzieję, że tak też jest w Twoim przypadku.
Ze swojego doświadczenia mogę powiedzieć, że 600 pregabaliny to jest spora dawka, ale to lekarz Cię badał i pewnie z jakiegoś powodu tak zarekomendował, przypuszczalnie na jakiś czas. Powodzenia.
24 maja 2022zduszonyszept pisze: Witam. Wczoraj lekarz przepisał mi ten lek, co ma mi niby pomóc w odkładaniu alprazolamu. Jednak tutaj czytam, że nie można go łączyć z benzo, więc nie wiem jak to jest? Ale chyba psychiatra wie co robi?
Obecnie biorę: Pregabalinę (600 mg/doba), Zoloft (200 mg), Ketrel (4 tabletki dziennie, 1 rano, 1 w południe, 2 na noc), Xanax SR (5 mg - stopniowo będę schodzić), Depakine (500 rano i 500 wieczorem), Czy taka mieszanka leków jest bezpieczna? Czy to są wysokie dawki?
Ps można zarzucić mega dawkę tego na bezseność???
Na rynku są podobne substacje co w temacie dalej nie opisane.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.