Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 365 / 39 / 0
Siemka, poleci ktoś coś zamiast Tramalu do pracy fizycznej w fabryce ;-)
  • 588 / 81 / 0
Na pewno nie opio drogi kolego :)
Jestem dość trudny.
  • 2 / / 0
Witam, wczoraj a raczej dzisiaj o 2 w nocy wzielam trazodon w dawce 150mg. Biore dopiero od 2 dni. Czy moge dzisiaj przyjac tramadol w dawce 400mg?
Zazwyczaj biore kodeine i nigdy nie bylo jakichs dziwnych interakcji, ale nie wiem jak z tramcem. Pozdrawiam
  • 449 / 67 / 0
Elo elo elo. Słuchajcie, czy dorzucacie klony do trama co jakiś czas żeby utrzymać działanie przeciwdrgawkowe?
Mam tabletki 200 retard, czy wystarczy jedna dawka klona i nie bedzie brek densu czy po paru godzinach dorzucić?
A, no i wiem, że już pisaliscie o tym ale nie moge znalezc, ktos porownywal ile klonu do jakiej dawki trama wystarczy zeby nie dostac padaczki. Chyba 1mg klona na 800mg trama. Ja wpierdalam 1.5mg za 500-600mg.
  • 34 / 5 / 0
Do pracy fizycznej chyba najbardziej nadaje się amfetamina ale nie polecam ściery.
  • 84 / 9 / 0
sam wpadłem w pierwszy opio ciąg aby pracować fizycznie ponad siłę i sie nie nudzic. Najpierw koda w małych dawkach koło 150-300 potem tramiec i to juz grubo bo zwykle 600-1200mg w mixie z prometazyna 50-300mg i pregabaliną 300-1200mg i DXM 30-60mg i diazepamem 5-10mg. Efekty? Tramiec i dawki pregi do 600 plus mały diazepamik powodowały wtedy u mnie ogromną euforię, motywacje, chęci do rozmowy, gadalem ze wszystkimi o wszystkim wszystko bez przerwy.

Gdy dorzucilem prometazyne w dosc sporych dawkach do 250mg do DXM tramca diazepamu i pregi spałem na stojąco. Dosłownie stałem i zasypiałem na kilka sekund. Tego dnia zwolniłem się z pracy, ale kilka dni na takim miksie przerobilem i no niestety zwykle niekontrolowany sen wszedzie zawsze. Chodziło mi o to aby tramadol dzien w dzien klepał ale no niestety tydzien przerobiłem na euforii ale potem juz koniecznie trzeba kilka dni w tygodniu bez tramca bo w pojebanych dawkach dzien w dzien do 1500mg robił sie az nieprzyjemny i zupełnie nie klepał.
Jak sie ma doswiadczenie z opio i tramadol klepie w ten sposob to jest git do pracy fizycznej ale nie takiej ktora dosłownie wyciska z ciebie ostatnie poty, gdzie caly dzien łopatą na sloncu machasz itd. Tylko do np biegania z paczkami w klimatyzowanym magazynie. Najmądrzej byłoby brać po prostu 100-200mg aby podniesc sobie nastroj ale trzeba miec tolerke bo z tego co pamietam na poczatku tramal ma dwie fazy i po kilku godzinach robi sie zamulaczem mocnym gdy wchodzi ta opioidowa część bez wiekszej tolerki. A takie dawki w pracy to raczej szybka droga aby zostać wyjebanym, chyba że wstrzeli sie w to okienko gdy jest się mega społecznym żywym i chętnym ale nie pierdolnie sie jakiejs mega glupoty

a na opio mialem tolerancje bo jadlem juz 4rok co tydzien kode, prege w dawkach koło 1kmg rownież od wielu msc dzien w dzien wiec nie sugerujcie się że dawałem rade oddychać, bo sam nie wiem jak mi się to udawało zwyczajnie nic nie pamietałem
  • 612 / 187 / 0
02 kwietnia 2022NahoyCito pisze:
Elo elo elo. Słuchajcie, czy dorzucacie klony do trama co jakiś czas żeby utrzymać działanie przeciwdrgawkowe?
Mam tabletki 200 retard, czy wystarczy jedna dawka klona i nie bedzie brek densu czy po paru godzinach dorzucić?
A, no i wiem, że już pisaliscie o tym ale nie moge znalezc, ktos porownywal ile klonu do jakiej dawki trama wystarczy zeby nie dostac padaczki. Chyba 1mg klona na 800mg trama. Ja wpierdalam 1.5mg za 500-600mg.
W chuj za dużo tego bierzecie. Benzo. Z lekkiego opio wpierdalacie się w najgorszą substancję apteczną spośrób najbardziej uzależniającej grupy substancji. B e z s e n s u. Chyba, że chcecie przyjebać bzd ale to lepiej być ze sobą szczerym.
Na ulotce jest napisane, ile można przyjąć tramadolu dobowo. Kilkaset mg, nie pamiętam dokładnie. To sobie do tego dorzuć 20-30% i po chuj benzo?

klon działa parę dób. 1.5 mg to 500 to absurd. W chuj za dużo. To jest 30 mg diazepamu do dawki ulotkowej. Pierdol to benzo albo wrzuć sobie ćwiartkę klona na dobę. Dżizas ile razy muszę to tłumaczyć xD

Again: jak macie jeść najgorsze kurestwo pod słońcem, czyli benzo, do lekkiego opio, to ogarnijcie inne lekkie opio. kodę, DHC. Pierdolenie z tą padaczką, sorry.
I nie, pregaba nie zabezpieczy, podobnie jednorazowe przyjęcie np. walproinianów. Ale dopóki nie napierdalacie 1g albo kilkaset mg w ciągu to jebać benzo. A najwyżej dawkę minimalną, ulotkową. Wdupianie dawki ulotkowej Tramalu i kilkukrotnej dawki ulotkowej bzd żeby "zabezpieczyć się przed padaczką". No ja pierdolę.
Nie uważacie, że jakby ludzie mieli dostawać padaki po 400 mg tramca i musieli do tego wpierdalać benzo TO NAPISALIBY TO NA ULOTCE, BO TE ULOTKI PISZĄ PRAWNICY I ŻADEN KONCERN FARMACEUTYCZNY NIE POZWOLIŁBY SOBIE NA TAKI PRZYPAŁ?
Logicznie, c'nie? ;)
  • 449 / 67 / 0
@starysteve
ty mnie nie pouczaj co do benzo, moim zdaniem ten "OGROMNY" potencjal uzalezniajacy to gowno prawda. Jadlem estazolam, diazepam, lorazepam, alprazolam, klonazepam, Bromazepam, z podobnych to zolpidem, baklofen i prege. klonów żarłem w chuj, lorków żarłem w chuj, przestałem z dnia na dzień i nawet chyba nie tęskniłem. To pewnie zależy od osoby, mnie benzo nie kręci aż tak widocznie

Co do twojej "propozycji" innych opio to nie. kodeina jest droga, słabo z dostępnością, wydawać z 4 dychy na krótką faze, w miedzy czasie obleciec tyle aptek, no po prostu nie. DHC jest nawet ok, ale dziwne, działanie nie należy do moich ulubionych. Poza tym dziwnie rzygogenne. Natomiast tramadol działa na mnie fajnie, jest tani jak barszcz, jedyny minus to właśnie padaczka. Zresztą pytałem o co innego totalnie.
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2022 przez NahoyCito, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 612 / 187 / 0
Ja Cię nie pouczam, piszę ogólnie bo to pytanie widzę co jakiś czas. Kiedyś napiszę takiego posta i go przypnę. Fajnie, że jadłeś, nie będę się z Tobą licytował. :) I gratuluje wytrzymałości na GABA, ale większość takiej nie ma. Zadałeś pytanie o klona i nie wspomniałeś, jaką masz tolerkę. Osobę bez tolerki 1.5 mg klona zmiotłoby z planszy, w przeciwieństwie do tramadolu. Czy jesteśmy okej, wyjaśniłem, czy dalej jakoś czujesz się pouczany? Bo nie miałem tego na myśli, serio. :)
  • 449 / 67 / 0
Aha, no i nie bierz tego do siebie, jakoś ofensywnie wygląda ten mój post, no ale cóż. Co do benzo to właśnie zawsze miałem "mocną głowe" do nich, potrafilem dziennie jesc 6mg klona bez - ze słabą tolerką, a ostatnio po jakimś miligramie miałem lekkie dziury w pamieci. Nie wiem od czego to zależy. Raczej nie boje się zbyt wielu rzeczy, ale jak już, to na pewno wśród nich jest padaczka. Dlatego wolę wiesz, być pewnym. Zresztą te tableteczki tak malutkie robią że biorąc dawki typu 0.5mg to człowiek się zastanawia czy w ogóle to połknął czy co %-D
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Nocna prohibicja godzi w wolność? „Nic tak nie zabiera jak alkohol i narkotyki”

Przeciwnicy nocnej prohibicji argumentują, że tego typu zakazy godzą w wolność człowieka. - Nic tak nie zabiera wolności jak alkohol i narkotyki - zauważyła w rozmowie z PAP psychoterapeutka uzależnień Anna Biskot.

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.