Ja zaczynam od 2 mg, ciekaw jestem kiedy beda pierwsze efekty leczenia... na razie raczej nic nie zauwazylem ale moze po tygodniu cos sie rozkreci. Najbardziej ze skutkow ubocznych boje sie tych bolacych jaj ale moze to mija po dwoch tygodniach bo rozumiem ze po odstawienu leku to na 100 % to ustepuje prawda?
Jedyne co zauwazylem to to ze od poczatku brania po krotkim czasieb d zazycia jestem bardzo spiacy, czy ktos tak mial? Mam nadzieje ze to tez minie.
Tak wogule to reboksetyna mocniej wychwytuje NA od wenlaflaksyni i bupropionu prawda
Dodatkowo biorę 100mg fluwoksaminy i 50mg trazodonu
Ja pobudzenie po 2 dniach czuje bardzo lekkie neistety ale uspokojenie jest za to wyrazniejsze. No i ta potliwosc faktycznie straszna natomiast na apetyt wplywu nie zuwazylem.
W jakim celu bierzesz lek,na jaką przypadłość?
Biore na brak motywacji i oslabienie. U mnie stymulujaco zadzialala od razu ale teraz cos miesnie znowu oslabione.
Bralem MPH i bupropion osobno jeden po drugim ale dzialaly tylko na poczatku... boje sie se rebo tez zadziala tylko na poczatku i bedzie problem, chociaz niektorzy mowia ze ona dziala caly czas, sam nie wiem.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.