kurwa, chciałem się podleczyć psychodelicznie z wjebania w b-k to mi vendor metoksetamine wysłał... Dla mnie to jest troche pierdolenie z tą terapią psychodeliczną, owszem, warto spróbować jeśli choć 5% się w ten sposób wyleczy.
Nałogi to przejebana sprawa, mechanizm "negacji" i mechanizm "nagrody" są tak silne że wiele przypadków jest beznadziejnych... Właśnie wpadłem na genialny pomysł, otworzę ośrodek, tani jak praca robotnicza i łamiący wszelkie prawa człowieka, warunkiem jest dostarczenie delikwenta za bramę a ja gwarantuję 6 miesięcy na czysto i ciężkiej pracy. Łamanie praw człowieka w imieniu jego praw właśnie? Może tak najpierw ubezwłasnowolnić delikwenta?
toshiro mifune pisze:Solidny kop w dupę od życia, to może pomóc.
@chsn, nikt tu nie polecał terapii psychodelicznej (choć ja o takiej wspominałem), oni mówią o jakiejś "psychodelikowej"
chusajn pisze:Terapia to proces, ciężka praca nad sobą, pod kierunkiem terapeuty.
Próbuje teraz ktoś z Was z tego wyjść, komuś się udało? Potrzebuję wymiany doświadczeń. Siedzę na ścisku dupy, żeby się nie dobić i nie polecieć następny dzień. Jestem zawieszona w próżni. Dojechało mnie potworne rozbicie i ambiwalencja, o spaniu nie ma mowy żeby te pato chęci zdusić, ale podejmowanie pochopnych decyzji byle się poczuć lepiej, też nie wchodzi w grę. I tak to właśnie....
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.