po krótkim researchu odkryłem ulicę Dimitroffstrasse i po kilku dniach się tam przeszedłem. wystarczy podejść do pierwszego lepszego jegomościa o ciemnej karnacji i bez problemu można wejść w posiadanie brązowej heroiny bądź kokainy, które jak na "uliczne" warunki jeszcze ani razu kiepskie nie były, a parę razy tam zaszedłem. milewidziana znajomość niemieckiego lub angielskiego w takich miejscach.
nie wiem czy mogę tak dokładnie podać to w poście, więc jeśli naruszyłem regulamin, to proszę moderatora o korektę.
w razie pytań proszę pisać.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
21 października 2018januszwszechwiedzacy pisze:Niedaleko [emoji6]patola pisze:Jakieś ziomeczki z Dusseldorfu obecne?
scalono - WRB
Soryyyy , dopiero skumalem jaka data twojego ostatniego kom
scalono - WRB
19 lutego 2022Clementine22 pisze: DüsseldoDziękuję za info jestem tu od kilku dni i nie znam otoczenia
rf to też blisko Solingen. Pozdrawiam![]()
scalono - WRB
Myślę , że w Düsseldorfie możesz, też na telegramie kogoś poszukać.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.