po krótkim researchu odkryłem ulicę Dimitroffstrasse i po kilku dniach się tam przeszedłem. wystarczy podejść do pierwszego lepszego jegomościa o ciemnej karnacji i bez problemu można wejść w posiadanie brązowej heroiny bądź kokainy, które jak na "uliczne" warunki jeszcze ani razu kiepskie nie były, a parę razy tam zaszedłem. milewidziana znajomość niemieckiego lub angielskiego w takich miejscach.
nie wiem czy mogę tak dokładnie podać to w poście, więc jeśli naruszyłem regulamin, to proszę moderatora o korektę.
w razie pytań proszę pisać.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
21 października 2018januszwszechwiedzacy pisze:Niedaleko [emoji6]patola pisze:Jakieś ziomeczki z Dusseldorfu obecne?
scalono - WRB
Soryyyy , dopiero skumalem jaka data twojego ostatniego kom
scalono - WRB
19 lutego 2022Clementine22 pisze: DüsseldoDziękuję za info jestem tu od kilku dni i nie znam otoczenia
rf to też blisko Solingen. Pozdrawiam![]()
scalono - WRB
Myślę , że w Düsseldorfie możesz, też na telegramie kogoś poszukać.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.