po krótkim researchu odkryłem ulicę Dimitroffstrasse i po kilku dniach się tam przeszedłem. wystarczy podejść do pierwszego lepszego jegomościa o ciemnej karnacji i bez problemu można wejść w posiadanie brązowej heroiny bądź kokainy, które jak na "uliczne" warunki jeszcze ani razu kiepskie nie były, a parę razy tam zaszedłem. milewidziana znajomość niemieckiego lub angielskiego w takich miejscach.
nie wiem czy mogę tak dokładnie podać to w poście, więc jeśli naruszyłem regulamin, to proszę moderatora o korektę.
w razie pytań proszę pisać.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
21 października 2018januszwszechwiedzacy pisze:Niedaleko [emoji6]patola pisze:Jakieś ziomeczki z Dusseldorfu obecne?
scalono - WRB
Soryyyy , dopiero skumalem jaka data twojego ostatniego kom
scalono - WRB
19 lutego 2022Clementine22 pisze: DüsseldoDziękuję za info jestem tu od kilku dni i nie znam otoczenia
rf to też blisko Solingen. Pozdrawiam![]()
scalono - WRB
Myślę , że w Düsseldorfie możesz, też na telegramie kogoś poszukać.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.