Przetestuje ją wtedy przy emce, dzieki :)
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Interesuje mnie bardziej rekreacyjne działanie prometazyny - prócz znanego combo z kodą (którego notabene nie próbowałem), widziałem zagraniczne preparaty złożone - prometazyna + dekstrometorfan + pseudoefedryna.
Może próbował ktoś takiego miksu i podzieli się wrażeniami?
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
https://pol-aura.pl/prometazyna-chlorow ... -7714.html
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
ZS czy go niweluje neutralizuje ? Biorę Brintellix 10parogen10 i afobam 1.5 i boje się że coś takiego może mnie złapać jak za
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.