Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
tym bardziej, że nie mam nikogo kompetentnego kto by się mną zajął w razie ''W''
Czytałem dużo o rytuałach AYACHUASKI , to było by chyba najlepsze rozwiązanie w mojej sytuacji
tylko za Boga nie mogę znaleźć w mojej okolicy ludzi, którzy by się PROFESJONALNIE zajmowali takim rytuałem. Jestem z Płd- wsch części Polski
Jeśli ktoś wie o takich ludziach, proszę o wiadomość na PW
Dokładnie napiszę skąd jestem
Pozdrawiam
Mod scal posty jak mógłbym Cie poprosić.
Czy sa mieśnie gdzie ketamina wstrzyknieta lepiej zadziała? Bo jakby zauważyłem że mięśnie ud są mniej aktywnie niz np ramię.
Zapewne ma to swoje wytłumaczenie w odległości do CUN czyż nie?
Myślę że to od podania drogą nosa.
Nie wiemy jak długo już wciągasz i jakie ilości. Czy robisz przerwy?
Ah czym rzygasz jak masz pusty żołądek? Głodem?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Co do wymiotów to płynami w małych ilościach.
A co do częstego stosowania to problemy z układem moczowym
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.