Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
tym bardziej, że nie mam nikogo kompetentnego kto by się mną zajął w razie ''W''
Czytałem dużo o rytuałach AYACHUASKI , to było by chyba najlepsze rozwiązanie w mojej sytuacji
tylko za Boga nie mogę znaleźć w mojej okolicy ludzi, którzy by się PROFESJONALNIE zajmowali takim rytuałem. Jestem z Płd- wsch części Polski
Jeśli ktoś wie o takich ludziach, proszę o wiadomość na PW
Dokładnie napiszę skąd jestem
Pozdrawiam
Mod scal posty jak mógłbym Cie poprosić.
Czy sa mieśnie gdzie ketamina wstrzyknieta lepiej zadziała? Bo jakby zauważyłem że mięśnie ud są mniej aktywnie niz np ramię.
Zapewne ma to swoje wytłumaczenie w odległości do CUN czyż nie?
Myślę że to od podania drogą nosa.
Nie wiemy jak długo już wciągasz i jakie ilości. Czy robisz przerwy?
Ah czym rzygasz jak masz pusty żołądek? Głodem?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Co do wymiotów to płynami w małych ilościach.
A co do częstego stosowania to problemy z układem moczowym
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.