scalono - WRB
Chyba już nie wyślą :(
, na stronie jest komunikat:
[403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.
You don't have permission to access /
potrzebuję pomocy kogoś doświadczonego z ziołami. Chodzi o to czy taki mix, który stosuje jest bezpieczny i sensowny. Poniżej lista substancji:
jako napar piję, po łyżeczce Gotu Coli, Dziurawca, Brahmi, damiana ziele (to mi się juz konczy i wiecej nie bede uzywał) - taki napar pijam 2 razy dziennie, rano i po południu. Do popołudniowej pory mam zamiar dodać jeszcze Aksamitkę Błyszczącą.
Od paru dni zacząłem stosować jeszcze tabletki ziołowe z 140mg ekstraktu z Różeńca górskiego + 560mg mleczanu magnezu.
Dodatkowo jeszcze wyciąg ziołowy z żeńszenia syberyjskiego i catalpy.
Napar pijam od połowy grudnia, jakiś czas temu zdarzyła się tygodniowa przerwa przez chorobę, ale tak to trzymałem się systematyczności.
Z góry dziękuję za pomoc, fajnie byłoby gdyby ktoś mi pomógł.
zna ktoś może coś podobnego?
Bo szukam już jakiś czas i niczego takiego jak kompozycje nie mogę nigdzie dostać :/
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.