scalono - WRB
Chyba już nie wyślą :(
, na stronie jest komunikat:
[403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.
You don't have permission to access /
potrzebuję pomocy kogoś doświadczonego z ziołami. Chodzi o to czy taki mix, który stosuje jest bezpieczny i sensowny. Poniżej lista substancji:
jako napar piję, po łyżeczce Gotu Coli, Dziurawca, Brahmi, damiana ziele (to mi się juz konczy i wiecej nie bede uzywał) - taki napar pijam 2 razy dziennie, rano i po południu. Do popołudniowej pory mam zamiar dodać jeszcze Aksamitkę Błyszczącą.
Od paru dni zacząłem stosować jeszcze tabletki ziołowe z 140mg ekstraktu z Różeńca górskiego + 560mg mleczanu magnezu.
Dodatkowo jeszcze wyciąg ziołowy z żeńszenia syberyjskiego i catalpy.
Napar pijam od połowy grudnia, jakiś czas temu zdarzyła się tygodniowa przerwa przez chorobę, ale tak to trzymałem się systematyczności.
Z góry dziękuję za pomoc, fajnie byłoby gdyby ktoś mi pomógł.
zna ktoś może coś podobnego?
Bo szukam już jakiś czas i niczego takiego jak kompozycje nie mogę nigdzie dostać :/
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.