Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Dziękuję za odpowiedź
  • 95 / 5 / 0
Czyli można skladać na luzie zamówienia, Szaman wrócił?
  • 51 / 5 / 0
Dziś złożyłem zamówienie, dam znać jak otrzymam, na początku listopada dostałem normalnie ;)
  • 95 / 5 / 0
@begreen4fun I jak, doszła paka?
  • 51 / 5 / 0
Nie, jeszcze czekam, napisałem mu dziś wiadomość i odpisał, że niedługo wyślą.

scalono - WRB

Chyba już nie wyślą :(
, na stronie jest komunikat:

[403] Forbidden : Dostęp zabroniony
Zapytanie odrzucone przez serwer. Nie masz dostępu do / na tym serwerze.
You don't have permission to access /
  • 95 / 5 / 0
@begreen4fun Już chyba nie ma co liczyć, ale dostałeś chociaż jakiegoś maila od niego>
  • 51 / 5 / 0
Nie, po prostu przestał odpowiadać, a wcześniej kilka razy pisał, że już wysyła :/
  • 3 / / 0
No i po tylu latach fajnej współpracy chyba zwinął nam się ss z rynku
  • 370 / 80 / 0
Witam,
potrzebuję pomocy kogoś doświadczonego z ziołami. Chodzi o to czy taki mix, który stosuje jest bezpieczny i sensowny. Poniżej lista substancji:
jako napar piję, po łyżeczce Gotu Coli, Dziurawca, Brahmi, damiana ziele (to mi się juz konczy i wiecej nie bede uzywał) - taki napar pijam 2 razy dziennie, rano i po południu. Do popołudniowej pory mam zamiar dodać jeszcze Aksamitkę Błyszczącą.
Od paru dni zacząłem stosować jeszcze tabletki ziołowe z 140mg ekstraktu z Różeńca górskiego + 560mg mleczanu magnezu.
Dodatkowo jeszcze wyciąg ziołowy z żeńszenia syberyjskiego i catalpy.

Napar pijam od połowy grudnia, jakiś czas temu zdarzyła się tygodniowa przerwa przez chorobę, ale tak to trzymałem się systematyczności.
Z góry dziękuję za pomoc, fajnie byłoby gdyby ktoś mi pomógł. :extasy:
  • 51 / 5 / 0
No niestety, chyba koniec ss,
zna ktoś może coś podobnego?
Bo szukam już jakiś czas i niczego takiego jak kompozycje nie mogę nigdzie dostać :/
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.

Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom

Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.