Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1639 / 1031 / 7
Skoro tolerka Ci bezczelnie pokazuje wprost, że już ciutke za dużo, to zamiast podbić i wrzucać więcej najlepszym wyjściem jest po prostu przerwa 🤷🏻‍♀️
Po dwóch tygodniach z dawkami 1g+ jestem wycieńczona..

tramadol jest fajny na początku, kiedy tolerka na zero, wrzucić 300/400 i to wystarcza absolutnie. Początek ciągu jest uroczy, serotoninka pcha nas do przodu i są chęci do zrobienia wszystkiego naraz.
Jak.zaczynamy dorzucać i dorzucać to ciąg zaczyna być irytujący. Ja mam tak, że nie jem i praktycznie nie śpię, bo mam wrażenie, że odpoczynek w łóżku to jeden wielki nodding a nie regenerujący sen, tak istotny żeby normalnie funkcjonować.

Drugi tydzień to już bardziej irytacja i pusta stymulacja, której nijak nie da się rozładować 🤷🏻‍♀️

Jak ze wszystkim, skręt jest wprost proporcjonalny do tego jak było zajebiscie jako pracownik miesiąca i ogarniacz życia...
𝕊𝕥𝕒𝕪 𝕨𝕚𝕝𝕕, 𝕄𝕠𝕠𝕟 𝕔𝕙𝕚𝕝𝕕.. 🌙
  • 340 / 52 / 0
Pięknie to opisałaś.. Ja biorę tramadol.. na złamane serce. Wiem, może brzmieć banalnie i ktoś pomyśli że to błahy powód albo usprawiedliwienie. Ale cierpienie jest tak dojmujace i przeszywa że chociaż na moment kiedy czuję się na tramadolowym haju, chociaż przez moment mogę przestać czuć ból i głęboki smutek. A kiedy wracam do świata żywych i nie mogę codziennie walić tramadolu.. Jestem w objęciach alprazolamu, który sprawia że to co tak rozsypuje życie, mogę przezwyciężyć łagodząc cierpienie i pozwalając zasnąć.. Jestem tak wkurwiony że sponiewierałem tolerke na trampka i nie mogę poczuć tego cudownego stanu i się przez chwilę cieszyć życiem. Ja pierdole! :( Szanujcie koleżanki i koledzy swoją tolerancję..
  • 577 / 127 / 0
@CATCHaFALL jest jeszcze coś takiego jak tapentadol, który jest NaRI.
  • 340 / 52 / 0
Zapodałem na jeden raz dość dużą dawkę tramadolu (około 2g retardów w tym połowa połamana zębami na pół) Nie jest to pierwsza przygoda z wysokimi dawkami, więc jakąś tolerancję mam i czuje się dobrze. Jako zabezpieczenie przed padaczką wziąłem to co mam w domu: 0,5 mg alprazolamu i 450 mg pregabaliny którą stałe biorę w dawce 600 mg dobowo zgodnie z zaleceniem lekarza. Mogę dorzucić jezvze midazolam ale on mnie zetnie natychmiast a chcę być na chodzie. Czu Ktoś kompetwnty i doświadczony powie, czy to co łyknąłem jako tako zabezpieczy przed padaczką?
  • 577 / 127 / 0
Nikt Tobie nie da gwarancji, że to co zastosujesz Ciebie w 100% zabezpieczy. Ludzi z dużą tolerancją na benzo po latach stosowania nawet na klonazepamie telepało.

alpra lepsza niż nic, ale za krótko działa. Chyba, że będziesz szybko powtarzać dawki. Tak czy inaczej nie ma mocnego działania przecwdrgawkowego.

Najlepiej nie brać więcej niż 300-400mg na dobę (100mg jednorazowo) lub przebić się na inny opioid.
  • 340 / 52 / 0
300 - 400 mg tramadolu nic na mnie nie działa, dopiero 700 mg wzwyż zaczynam czuć ciepło. Mam alprazolam retardy, tylko gdyby ktoś mógłby mi powiedzieć ile mg alprazolamu wziąć w stosunku do powiedzmy 500 mg tramadolu.
@crocodilla Na jaki opiod polecasz się rozejrzeć, poczytać i przemyśleć. Jeśli możesz napisz proszę na prywatną skrzynkę
  • 577 / 127 / 0
Jeśli szukasz ciepła, a nie tramadolowej stymulacji, to DHC. Odpadną padaczkowe dylematy. Chociaż niektórzy tutaj tak naprawdę chcą mieć pretekst do wpieprzania benzodiazepin.
  • 120 / 7 / 0
Czy możliwe jest że po 9 dniowym ciągu brania tramadolu w dawkach 350 mg-600 mg amfetamina działa bardzo słabo czy mam bardzo kiepską fetę. W ciągu 3 godzin wciągnąłem 0,7 g i niby czułem fazę ale cały czas coś jakby nie do końca, oczywiście bezsenność wystąpiła i dopiero po 24 godzinach obniżył się mi puls i mogłem zasnąć. Było tak że walę kręche lekko czuć fazę ale co 30 minut czuje jakby już zeszło i następna krecha. Co ciekawe gdy zapodałem 100 mg Tramalu nad ranem to dopiero jakby poczułem amfe i następnego dnia mimo, że nie spałem całą noc to tryskałem energią. Póżniej zrobiłem kilka dni przerwy i to samo amfy prawie nie czułem a po zapodaniu nie wielkiej ilości Tramalu nad ranem kolejnego dnia czułem się super mimo braku snu. Większa ilość amfy powodowała tylko gorsze samopoczucie i kardiozwałe. amfa testowana odczynnikiem Marquisa zabarwiła się prawidłowo.
  • 184 / 25 / 0
@badzingla o prywaciarzu nie pomyślałem nawet bo musiałem mieć na już teraz. A co do Loperamidu to dawkowanie jest od 50mg więc taką też dawkę wziąłem i coś tam działa. I oczywiście koda lepsza, lecz skręt zjawił się w niedzielę a wtedy u mnie w mieście 1 apteka otwarta, to się nawet nie opłaca z domu wychodzić po marne 240mg
  • 16 / / 0
Chciałbym wiedzieć czy stosujecie jakieś leki osłonowe na żołądek przed
tramcem. Jakieś inne patenty.
Zablokowany
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.