03 listopada 2021odbytniczy1991 pisze: Sytuacja jest taka ze ja nic nie cpam na codzień. Bore tylko SNRI i np alkoholu nie mogę bo resetuje leki, ziolo nie wchodzi w gre, wiec szukam czegoś co można będzie raz na jakiś czas zarzucić i zadziała fajnie i nie rozjebie efektu SNRI.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Ciężko mi się rozluźnić, nawet jak leżę czuję, że jestem cała pospinana.
Czesto mi drży broda xd
Macie jakieś sposoby jak pozbyć się tego nie fajnego uczucia? :)
Dziękuję
0.20mg niby mef o 18 .. A nocka nieprzespana
Przeniesiono. | STR88
Mam pytanie ile średnio zużywacie mg do kapsułki. Ja średnio 600mg wtedy najfajniejszy efekt jest .
Macie może jeszcze jakieś triki z kapsułkami bo wole oszczędzać nos :D
Ale fakt nie kazdy ma dojscie do real mef.
I wtedy dla kazdego krysztal to mef a potem sa kijowe opinie ze mef lipa jak ktos nigdy nie jadl real mefa to jak ma miec porownanie.
14 listopada 2021faltaderespeto pisze: Nawet tutaj na forum są takie ananasy co idą w zaparte, że 4cmc podobnie sieka, bo im tak wychodzi ze schematów uwalniania neuroprzekaźników. Posłuchaj mnie chłopcze jeden z drugim. Jak zajebiesz oryginalnego 4mmc to od razu poznasz różnicę i tu nie chodzi o wypalone receptory, idealizowanie związku czy afrykańską rzeżączkę a prosty i nie podważalny fakt, że mef klepie unikalnie i bardziej euforycznie.
Pewnie, że jest różnica ale w czasach w których 1 sort na 100 jest mefedronem to lepiej zainwestować w inne, pewniejsze substancje.
14 listopada 2021faltaderespeto pisze: razy już miałem taką sytuację a zamawiane od top notch sprzedawców. Tylko, że jak ludzie nie jedli mefedronu pre ban to nawet nie wiedzą, co jest mefem
No ale to nie wina popalonych styków a czego kurwa ?
Nie miałeś Ty może nicku @Razel89 ? Tylko on takie bzdury pisał, mówił o wyrzucaniu książek do kosza itd
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.