4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 459 / 44 / 0
Sytuacja jest taka ze ja nic nie cpam na codzień. Bore tylko SNRI i np alkoholu nie mogę bo resetuje leki, ziolo nie wchodzi w gre, wiec szukam czegoś co można będzie raz na jakiś czas zarzucić i zadziała fajnie i nie rozjebie efektu SNRI.
  • 1532 / 196 / 0
no to w mefedronie raczej tego nie znajdziesz
  • 9298 / 1807 / 2
03 listopada 2021odbytniczy1991 pisze:
Sytuacja jest taka ze ja nic nie cpam na codzień. Bore tylko SNRI i np alkoholu nie mogę bo resetuje leki, ziolo nie wchodzi w gre, wiec szukam czegoś co można będzie raz na jakiś czas zarzucić i zadziała fajnie i nie rozjebie efektu SNRI.
Nic nie możesz.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 513 / 109 / 7
Siema robił ktoś mix 4-MMC z 3-MMC? Jak wrażenia i jakie proporcje najlepiej
  • 31 / 1 / 0
Po co robić takie mixy jedno wykluczać może drugie. A pozatym każdy ma inny organizm wiec może inaczej zadzialać. cut
Uwaga! Użytkownik Hugoboss2020 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / 2 / 0
@Hugoboss2020 Nie taka rzadkosc, wystarczy dobrze szukac cut
  • 19 / / 0
Cześć :) wiem, że to "normalne", ale czy komuś się zdarzyło, że trzyma cały czas?
Ciężko mi się rozluźnić, nawet jak leżę czuję, że jestem cała pospinana.
Czesto mi drży broda xd
Macie jakieś sposoby jak pozbyć się tego nie fajnego uczucia? :)
Dziękuję 🙃

0.20mg niby mef o 18 .. A nocka nieprzespana 🤣 nigdy tak nie miałam po krysztale

Przeniesiono. | STR88
  • 69 / 17 / 0
@GeneralSramzes lcutTylko, że jak ludzie nie jedli mefedronu pre ban to nawet nie wiedzą, co jest mefem, bo są już pokoleniem wyćpionym xD na trójce i czy chlorach. Nawet tutaj na forum są takie ananasy co idą w zaparte, że 4cmc podobnie sieka, bo im tak wychodzi ze schematów uwalniania neuroprzekaźników. Posłuchaj mnie chłopcze jeden z drugim. Jak zajebiesz oryginalnego 4mmc to od razu poznasz różnicę i tu nie chodzi o wypalone receptory, idealizowanie związku czy afrykańską rzeżączkę a prosty i nie podważalny fakt, że mef klepie unikalnie i bardziej euforycznie.
  • 1 / / 0
Kapsułki
Nieprzeczytany post autor: Trall »
Cześć
Mam pytanie ile średnio zużywacie mg do kapsułki. Ja średnio 600mg wtedy najfajniejszy efekt jest .
Macie może jeszcze jakieś triki z kapsułkami bo wole oszczędzać nos :D
  • 31 / 1 / 0
faltaderespeto masz racje cmc do 4mmc nie ma podjazdu. Ja ostatnimi czasy jadlem ten w ryzu w takich malych igielkach lub wiekszych jak paleczki i robil mega robote.
Ale fakt nie kazdy ma dojscie do real mef.
I wtedy dla kazdego krysztal to mef a potem sa kijowe opinie ze mef lipa jak ktos nigdy nie jadl real mefa to jak ma miec porownanie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Hugoboss2020 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.