Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 2 / / 0
Dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie na pewnej miejscówce 3 osoby 4h spacerowania na kucaku i wpadło ok 900sztuk 👌Także sezon uważam za otwarty :)
  • 10 / / 0
Świętokrzyskie jak sytuacja?
  • 1 / / 0
Naturalnie że jadł:)
  • 3448 / 718 / 9
17 października 2021Meteuszek pisze:
Dzisiaj pierwszy raz w tym sezonie na pewnej miejscówce 3 osoby 4h spacerowania na kucaku i wpadło ok 900sztuk 👌Także sezon uważam za otwarty :)
A masz może zdjęcia tego zbioru? Fajnie to musiało wyglądać. Może wygrało by plebiscyt na najlepsze łysiczkowe zdjęcie sezonu.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 57 / 30 / 0
I napisałbyś rejon ja sezon na 270 skończyłem w sumie na 4 razy ok 8h zeszło ale jest już za sucho wg mnie na płd Mazowsza
  • 5 / 1 / 0
17 października 2021OC pisze:
Świętokrzyskie jak sytuacja?
Nie mam sprawdzonego spota, dwa tygodnie temu szukane w Kakonine na łąkach blisko szlaków i nic. Było zdecydowanie za sucho. Jak nie ogarnę jakiegos sprawdzonego spota, na którym można coś zebrać to znowu obejdę się smakiem w tym roku :/
  • 158 / 7 / 0
Jakby ktoś mógł podpowiedzieć gdzie szukać na płd od Krakowa, to byłbym wdzięczny.
  • 143 / 21 / 0
Wzdłuż zakopianki miedzy Rabką a Nowym Targiem.
  • 1 / / 0
Jakiś grzybiarz z Zawoji chciałby się wybrać na zwiady?
Spędziłem w tej wiosce pół swojego życia ale pierwszy raz chciałbym się tu udać na grzyby.
  • 2 / 1 / 0
Witajcie Bracia grzybiarze, próbowałem odzyskać stare konto, ale nikt nie kwapił się odpisać. Także tego, wracam na forum po 13 latach przerwy 😏

Moje stare spoty wymarły, albo jest tam za duża trawa, jakiś kurwa las się zrobił obok, nie wiem o chuj chodzi.

Nie jestem już nawet pewien czy osobniki z dzisiaj to nasi przyjaciele, ogólnie wyglądało to tak, że jest w chuj tam sucho i jak by ktoś był.

Pamięć mnie nie zawiodła ? To te ?

Ogólnie nie wiem czy warto szukać tam dalej po deszczach, czy to już po sezonie czy może opóźniony. Naście lat minęło i wsio wyszło z glowy

Oceńcie proszę sami, a no i teren wielkopolskie.
W weekend ma popadać, to wjadę znowu na spot.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.