Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 845 / 260 / 0
Oby wstał. Już poleciały akcje fb na giełdzie na łeb i szyje. Jak nie wstanie facebook, instagram i whatsapp to będzie pierdolnik na całym świecie. Co jest w sumie całkiem zabawne z drugiej strony. Dziwna jest ludzkość, w chuj.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1 / / 0
Także życzę, by nie wstał, ciekawie byłoby obserwować, jak ludzie odnajdą się w nowej rzeczywistości.
  • 9671 / 1904 / 2
20 września 2021sprawdzone_info pisze:
Hyperreal to serwis, który się za to skurwił odkąd zaczęto reklamować tu dopalacze banerami na forum.
Zostało tu tylko kółko wzajemnej adoracji, garstka emerytów i tyle.

Na fejsbuku poza tym na większości grup o dragach większość nie wie, co to hyperreal.

Miejsca warte siebie, choć wolę fb gdyż ile można pierdolić o ćpaniu no
No to odejdź od komputera i żyj 🤣
90 proc moich znajomych którzy cpaja nie mają pojęcia o hajpie ale żaden z nich nie jest tak głupi, żeby o dragach pisać na FB, msg czy whatsappie.

Ps tak wiem, mam najebane dużo postów ale to pokłosie 2-3 lat a nie całości mojej obecności tutaj 🤣

Ps 2 takie tezy o kilku wzajemnie adoracji piszą zazwyczaj ludzie którzy mają żal, że ich "gang" nie dał rady się gdzieś tam utrzymać 😂
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1195 / 223 / 32
Podnieśli się :(

Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 9671 / 1904 / 2
To pojawi się coś innego.
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 8 / 1 / 0
Taaa, a ja sgłupi zastanawiałem się, po kiego wała wyświetlają mi się proponowane strony o tematyce farmakologiczno-psychologicznej, no i mam idpowiedź😶
Dzięki za artykuł, dał mi wiele do myślenia. Definitywnie Rezygnuję z mojego aktywnegoi wylewnego trybu na fb!
  • 1195 / 223 / 32
05 października 2021Stteetart pisze:
To pojawi się coś innego.
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
Nie powiedziałem, że się coś nowego nie pojawi. Powiedziałem, że znikną prędzej czy później, a to będzie związane z płaczem i zgrzytaniem zębami setek tysięcy użytkowników, jak nie milionów, którzy na fb czy ista swoje życie zdigitalizowali nie robiąc backupów i myśląc że to będzie trwało wiecznie. I że informacje które o sobie tam gromadzili będą fruwały i tak, ale już poza ich kontrolą. Z czego będą jeszcze mniej zadowoleni.
Kto pisze, ten pamięta! Pisząc dla NeuroGroove.info nie tylko nie zapomnisz swoich doświadczeń z substancjami odmieniającymi świadomość, ale również powierzysz je pamięci tysięcy czytelników. Wiesz, co to oznacza? Pisz!
  • 217 / 117 / 0
Tak się stało z gronem. Też nie było żadnego ostrzeżenia, po prostu pewnego dnia zniknęło.
Ale wątpie by z facebookiem tak się stało.
Uwaga! Użytkownik bulku nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1195 / 223 / 32
Dokładnie, tak było z Gronem. Jestem pewny, że tak też będzie z fb. Nie wiem jaki scenariusz doprowadzi do ich końca, ale jakiś doprowadzi. Wystarczy jedna nietrafiona decyzja związana z funkcjonalnością/ kierunkiem rozwoju strony, kiedy na rynku powstaje atrakcyjna alternatywa i bach, kwestia czasu, jak znikają.

Ponadto oni mają dużo brudu za uszami i mogą sami się zwinąć, kiedy narobi się wystarczająco dużo smrodu wokół ich polityki działania.
  • 102 / 17 / 0
05 października 2021Klamm pisze:
Podnieśli się :(

Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Oby twoja hurraoptymistyczna przepowiednia się sprawdziła.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.