Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
20 września 2021sprawdzone_info pisze: Hyperreal to serwis, który się za to skurwił odkąd zaczęto reklamować tu dopalacze banerami na forum.
Zostało tu tylko kółko wzajemnej adoracji, garstka emerytów i tyle.
Na fejsbuku poza tym na większości grup o dragach większość nie wie, co to hyperreal.
Miejsca warte siebie, choć wolę fb gdyż ile można pierdolić o ćpaniu no
90 proc moich znajomych którzy cpaja nie mają pojęcia o hajpie ale żaden z nich nie jest tak głupi, żeby o dragach pisać na FB, msg czy whatsappie.
Ps tak wiem, mam najebane dużo postów ale to pokłosie 2-3 lat a nie całości mojej obecności tutaj
Ps 2 takie tezy o kilku wzajemnie adoracji piszą zazwyczaj ludzie którzy mają żal, że ich "gang" nie dał rady się gdzieś tam utrzymać
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dzięki za artykuł, dał mi wiele do myślenia. Definitywnie Rezygnuję z mojego aktywnegoi wylewnego trybu na fb!
05 października 2021Stteetart pisze: To pojawi się coś innego.
Świat nie znosi próżni a już zwłaszcza jeśli próżnia oznacza GIGANTYCZNE pieniądze.
Ale wątpie by z facebookiem tak się stało.
Ponadto oni mają dużo brudu za uszami i mogą sami się zwinąć, kiedy narobi się wystarczająco dużo smrodu wokół ich polityki działania.
05 października 2021Klamm pisze: Podnieśli się :(
Kwestia czasu kiedy znikną. Nic nie trwa wiecznie. Przyjdzie dzień, w którym ludzie będą płakać bo całe życie mieli na tej stronce i wszystko wraz z nią przepadnie (przynajmniej dla ich wglądu ;) )
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.