Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
@kurczakswiezy
Są 2 opcje. Dezaktywacja konta i usunięcie konta. Jest tam wyraźnie napisane, że po dezaktywacji można przywrócić konto kiedy się chce, a po usunięciu ma się 30 dni, a potem już nie można odzyskać. Ja wybrałem 2 opcję.
Ja dawno założyłem signala i tam prowadze ewentualne konwersacje.
Bezpieczeństwo to podstawa.
Mam vpn i nie pisze o tym otwarcie. I jak już kogoś znam to po pierwszej wiadomości nie przez messengera. Sam uważam, ale mieszkam na zadupiu i nie tylko konopie ale też wszystko inne jest u mnie nie dostępne. Teraz od wielu miesięcy nawet nie korzystałem bo wiem że messenger jest przypałowy. Ale jak moi moich 2 "znajomych" z facebooka nie będzie to stracę dostęp do wszystkiego, póki co się tym nie martwię. A na fb najłatwiej znaleźć
Zostało tu tylko kółko wzajemnej adoracji, garstka emerytów i tyle.
Na fejsbuku poza tym na większości grup o dragach większość nie wie, co to hyperreal.
Miejsca warte siebie, choć wolę fb gdyż ile można pierdolić o ćpaniu no
https://tenpoznan.pl/facebook-whatsapp- ... m-swiecie/
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".