Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Ja na pierwszy raz zjadlem 28szt twz coś kolo grama i tez byla to bardzo mocna podroz. Tylko ze wtedy mialem 16 lat i wszystko dzialalo jakby mocniej ;)
GrobeNoody jeśli zjadłaś na świeżo wszystkie grzybki ze zdjęcia to dawka była całkiem niezła :) Tak na szybko i na oko naliczyłem około 60 sztuk, niektóre całkiem spore. Także miało prawo Cię "porobić" konkretnie :) Ja po takiej mniej więcej dawce tyle, że zastosowałem metodę Lemon Tek miałem najlepszego tripa jak do tej pory :)
01 października 2021GrobeNoody pisze: Wychodzi na to, że nawet najmniejszy działa jak ten normalnej wielkości.
Trza uważać (cut) na te niepozorne maleństwa.
A z drugim jak najbardziej ;)
Znalazłem wreszcie konkretne miejsce grzybowe w swoim nowym miejscu zamieszkania i udało mi się naharatać ponad 80 gramów łysic. Byłoby więcej gdyby nie to że zmrok nadchodził ;)
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
[ external image ]
Sam będę polować na tygodniu na nowe miejsca - podobne łąki do twoich. I mimo że w ostatnim czasie w świętokrzyskiem temperatura jak i deszcz nie należą do sprzyjających to i tak zamierzam przeczesać tyle łąk ile będę tylko mógł
Może uda mi się wrócić tutaj również z tak pięknymi zdjęciami łąk i owocami poszukiwań.
Życzę wszystkim aby ten sezon okazał się dla nas bardzo obfitym
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.