Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 356 / 69 / 0
23 sierpnia 2021nawachajka pisze:
czy to nie glupi pomysl brac stimy na skrecie? i czy to napewno chodzi o amph... :extasy:

moze pregabalinke warto dorzucic na tego skreta opio?
tak, to byla feta. nie bylam na skrecie jako-takim, substytuuje sie buprą, po prostu jak dzienna dawka przestaje dzialac to zaczyna mnie wykrecac i musze wziac druga. po tej fudze bupra jakby szybciej ze mnie zeszla.
na detoks bez bupry zawsze pomagam sobie pregaba. akurat mam niedobor w apteczce, ale moglabym zarzucic jedna 150tke na zwale, nie pomyslalam wtedy o tym.
  • 3 / / 0
Przypuśćmy że ktoś pijany (ja debil) trzy dni kontynuował i walił w kichawe to co mu podano (rożne stimy, napewno amfetamina i metamfetamina[możliwe że jakieś B-K które wyglądają jak wspomniana meta bo dla szczurków przecież "kryształ to kryształ"]) to może/powienien/nie powinien zastosować kwetiapinę żeby wyłączyć tą tępą stymulacje która utrzymuje sie już z chuj wie ile godzin? Pytanie brzmi: czy moge zażyć kwetiapine wtedy kiedy czuje że w żyłach płynie jeszcze jakiś stim?
  • 586 / 81 / 0
Ja bralem kwetiapine jak bylem w ciagach na fecie czy na krysztalach i nic mi nie bylo, ulatwialo zasypianie, troche niwelowalo negatywne skutki zazywania amfetaminy bo i dalo sie cos zjesc i isc spac wiec nie uwazam aby kwetiapina zrobila ci krzywde
Jestem dość trudny.
  • 4 / / 0
Ja akurat zawsze biorę prysznic witaminy potem benzo ewentualnie koda (bardzo rzadko) i wmuszam jakieś zupki czy coś w siebie. Sen najważniejszy i zolpidem się sprawdza, albo klonazepam
Benzowrak :tabletki: :ręka:
  • 56 / 7 / 0
03 września 2021furyofpatientman pisze:
Ja bralem kwetiapine jak bylem w ciagach na fecie czy na krysztalach i nic mi nie bylo, ulatwialo zasypianie, troche niwelowalo negatywne skutki zazywania amfetaminy bo i dalo sie cos zjesc i isc spac wiec nie uwazam aby kwetiapina zrobila ci krzywde
Mogę potwierdzić, również na ciągach, gdy byłem już zdechłym wrakiem po nocy lub dwóch, ładowałem kwetie, i strasznych anomalii organizmu nie uświadczyłem. Także jak najbardziej ułatwiało zasypianie. Oczywiście dawka rozsądna - u mnie czy po fecie czy też bez, maksymalną dawką jest 200mg.
“I did not choose LSD,
LSD found and called me.”

.-= :lsd: :lsd: :lsd:=-.
  • 586 / 81 / 0
Mogę potwierdzić, również na ciągach, gdy byłem już zdechłym wrakiem po nocy lub dwóch, ładowałem kwetie, i strasznych anomalii organizmu nie uświadczyłem. Także jak najbardziej ułatwiało zasypianie. Oczywiście dawka rozsądna - u mnie czy po fecie czy też bez, maksymalną dawką jest 200mg.
z racji ze to dosyc mocny neuroleptyk proponuje 100/150mg ketrelu i to jest max powinien wystarczyc
Jestem dość trudny.
  • 686 / 306 / 0
Ile trwa zjazd po amfetaminie ?
Czy przyjmując 1 kreskę (0,2-0,3 g) codziennie przez okres np. 5 miesięcy, jestem w ciągu czy nie jestem ?
Pozdrawiam :)
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3455 / 556 / 2
Jestes w ciagu.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / 4 / 3
28 grudnia 2021szczypior_2005 pisze:
Ile trwa zjazd po amfetaminie ?
Czy przyjmując 1 kreskę (0,2-0,3 g) codziennie przez okres np. 5 miesięcy, jestem w ciągu czy nie jestem ?
Pozdrawiam :)
Zależy od ilości/częstotliwości, od godziny do 10-ciu
Jedna kryska na matyska zjazd prawie nie zauważalny, codziennie od pół roku orgnizm będzie się domagał białej mocy także myślę parę gorszych dni i będzie si
Powiedział bym, że to jednak nie jest z definicji niekontrolowane zażywanie narkotyku, więc nie ma ciągu "ciągu". @Mefistofeles1945
  • 3455 / 556 / 2
Tak to juz zdecydowanie uzaleznienie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.