I thought I was someone else, someone good
Co do pytania - nikogo nie wjebałem w narkotyki
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Chciał dobrze, nie mam żalu za to.
Przypomniała mi się sytuacja w pierwszej klasie gimnazjum, jak matka musiała mnie odbierać ze szkoły, bo podpity byłem i miałem pare piwek w plecaku. Optymistycznie do ojca powiedziałem, że przynajmniej ma piwo za darmo. Stary mnie zjebał że najtańsze piwo kupiłem xD
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
Raz gdy E. mówił, że fajnie byłoby pójść do planetarium, rzuciłam, że fajnei to byłoby pójść do panetarium na grzybach i E. bardzo zainteresował temat, uczyłum go robić tłoki, nabijać lufę, brałam z nim jego pierwszy kwas itd, on ma jakies graice, ale powoli staje się kolejnym cpunkiem, który codziennie nie jest trzeźwy i jak tylko słyszy ,,wiadro" rzuca wszystko i jedzie na drugi koniec miasta (sytuacja z przedwczoraj).
Teraz zaczynam go przekonywać do benzo i opio (ja i nasi wspólni przyjaciele zaczęli brać, a E. był bardzo negatywnie nastawiony, więc mu tłumaczę, że przecież wszystko ma potencjał uzależniający itd.), ale mam nadzieję, ze tego nie spróbuje, bo ne chcę by się w to wjebał, a i tak już stracił na ziole i dragach dużo pieniędzy i powoli dobre relacje z mamą
.
.
Ale jak tu nikogo nie wjebać, jeśli codziennie jaram i codziennie potrzebuję towarzystwa??
W strachu przed zimną porą
mamiona żarzącym blaskiem
popaloną dłonią
zdejmę szalik, rękawiczki, buty, czapkę
znowu to zrobię
by kolejny ostatni raz
biec w ogień
bo we mnie płomień zgasł
Nie raz miałem taką sytuację że pale z kimś nowo poznanym niby mj a po działaniu i po źrenicach jak 5zł nie możnością ruszczenia ręką jestem pewien że to syntetyczne kannabinoidy a nie konopie.
Co do tematu, to nie bo się po prostu z takimi osobami nie zadaje bo irytuje mnie ich towarzystwo (jak chyba każdego normalnego człowieka.)
A jeśli codziennie jarasz to zadajesz się z takimi samymi osobami jak Ty, nie ma innej opcji.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.