26 lipca 2021pospolitypijak pisze: Ja leciałem 3 miesiące na modafinilu. Prócz zmiejszonego apetytu oraz przyzwyczajenia się do tego stanu nie zauważyłem żadnych skutków ubocznych. Mocno tłumi pragnienie. Trzeba się tego pilnować...
Drugą najważniejszą kwestią jest moczopędność, ale także spożywanie sporej ilości wody w regularnych odstępach. Raz się zapomniałem z piciem, to po jakimś czasie myślałem, że głowa mi wybuchnie. To tak ku przestrodze.
Aktualnie stosuję armo - choć zarzucam wyłącznie pół. Przy całej zbyt duże rozzkojarzenie/roztrzepanie + ścisk w żołądku, który wręcz zakazuje mi posiłków ;p
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata