Na taki stan flaków alkoholem swego czasu pracowałem pijąc kilka miesięcy non stop wódkę, więc fenio o wiele gorszy.
Ale samo działanie chyba się nie różni między sns a fusion, jedno i drugie to dobry sort z tymże sns ma sporo większą kapsułkę
W swojej karierze zaczynałem od fenia z rosyjskiej apteki ... i o Jezusku nazareński to zawsze był najlepszy, niestety jest drogi. Drugi najlepszy był od szwajcara ale teraz patrzę że u nich pusto, mam nadzieję że to chwilowe a nie ze strachu. Raz, dawno temu spróbowałem zakupić ten sns który każdy polecał i...nim byłem najbardziej zawiedziony, wszystko było bardzo subtelne niezależnie od dawki przyjętej - kompletnie bez porównania do uprzednio wspomnianych, lipa totalna. Teraz w swojej apteczce znalazłem tego starego sns'a i resztki szwajcara, a jako że od pewnego czasu, co dwa tygodnie robię sobie phenibutowe poniedziałki
Liftmode nie wysyła juz do Polski. Z revange pamiętam kiedyś były jazdy że wszystkie suplementy były słabej jakości. Coś innego godnego polecenia panie i panowie?
01 lipca 2013proxfade pisze: Ma to jakiś większy potencjał jeśli chodzi o miksowanie z zabawkami typu: THC, MDxx, ewentualnie alkoholem ?.
Klasyk to miks z kofeiną. Całkiem nieźle wypada też miks z pregabaliną tylko też ostrożnie, bo pregaba zdaje się działać mocniej na fenibucie, łatwo się uśpić.
Czas się wybrać do psychiatry po cukierki
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.