Na taki stan flaków alkoholem swego czasu pracowałem pijąc kilka miesięcy non stop wódkę, więc fenio o wiele gorszy.
Ale samo działanie chyba się nie różni między sns a fusion, jedno i drugie to dobry sort z tymże sns ma sporo większą kapsułkę
W swojej karierze zaczynałem od fenia z rosyjskiej apteki ... i o Jezusku nazareński to zawsze był najlepszy, niestety jest drogi. Drugi najlepszy był od szwajcara ale teraz patrzę że u nich pusto, mam nadzieję że to chwilowe a nie ze strachu. Raz, dawno temu spróbowałem zakupić ten sns który każdy polecał i...nim byłem najbardziej zawiedziony, wszystko było bardzo subtelne niezależnie od dawki przyjętej - kompletnie bez porównania do uprzednio wspomnianych, lipa totalna. Teraz w swojej apteczce znalazłem tego starego sns'a i resztki szwajcara, a jako że od pewnego czasu, co dwa tygodnie robię sobie phenibutowe poniedziałki
Liftmode nie wysyła juz do Polski. Z revange pamiętam kiedyś były jazdy że wszystkie suplementy były słabej jakości. Coś innego godnego polecenia panie i panowie?
01 lipca 2013proxfade pisze: Ma to jakiś większy potencjał jeśli chodzi o miksowanie z zabawkami typu: THC, MDxx, ewentualnie alkoholem ?.
Klasyk to miks z kofeiną. Całkiem nieźle wypada też miks z pregabaliną tylko też ostrożnie, bo pregaba zdaje się działać mocniej na fenibucie, łatwo się uśpić.
Czas się wybrać do psychiatry po cukierki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.