Na taki stan flaków alkoholem swego czasu pracowałem pijąc kilka miesięcy non stop wódkę, więc fenio o wiele gorszy.
Ale samo działanie chyba się nie różni między sns a fusion, jedno i drugie to dobry sort z tymże sns ma sporo większą kapsułkę
W swojej karierze zaczynałem od fenia z rosyjskiej apteki ... i o Jezusku nazareński to zawsze był najlepszy, niestety jest drogi. Drugi najlepszy był od szwajcara ale teraz patrzę że u nich pusto, mam nadzieję że to chwilowe a nie ze strachu. Raz, dawno temu spróbowałem zakupić ten sns który każdy polecał i...nim byłem najbardziej zawiedziony, wszystko było bardzo subtelne niezależnie od dawki przyjętej - kompletnie bez porównania do uprzednio wspomnianych, lipa totalna. Teraz w swojej apteczce znalazłem tego starego sns'a i resztki szwajcara, a jako że od pewnego czasu, co dwa tygodnie robię sobie phenibutowe poniedziałki
Liftmode nie wysyła juz do Polski. Z revange pamiętam kiedyś były jazdy że wszystkie suplementy były słabej jakości. Coś innego godnego polecenia panie i panowie?
01 lipca 2013proxfade pisze: Ma to jakiś większy potencjał jeśli chodzi o miksowanie z zabawkami typu: THC, MDxx, ewentualnie alkoholem ?.
Klasyk to miks z kofeiną. Całkiem nieźle wypada też miks z pregabaliną tylko też ostrożnie, bo pregaba zdaje się działać mocniej na fenibucie, łatwo się uśpić.
Czas się wybrać do psychiatry po cukierki
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata