Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 959 / 137 / 0
Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?

80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4603 / 2217 / 1
Jakie 12h? 12h to może działać tabletka połknięta w całości (wersja o przedłożonym działaniu). I.V. jak podziała 4h, to jest już długo. Zazwyczaj od 2 do 3h czuć wyraźnie, a potem nagle przestaje działać.

Czy brać oxy, musisz sam sobie odpowiedzieć. To indywidualna kwestia. Są osoby które wolą majkę, są osoby które wolą oxy. Spróbuj i zdecyduj, a najlepiej nie próbuj.
  • 2814 / 367 / 0
09 lipca 2021Marcins96 pisze:
Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?

80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Jakie 12h .. ? Czy ty sobie żartujesz ? Tak jak dex napisał 12h działa tabletka połknięta w calosci o przedłużonym uwalnianiu .. ale dodam od siebie że jak bylem leczony Oxycontinem przy silnych bólach na poczatku gdy podawali mi oxy to nigdy 12h nie trzymało jak trzymało to jakieś 6-9h zalezy od dawki bo 12h nigdy nie trzymało bynajmniej na mnie tak działało.. jesli chodzi o przelicznik oxy=mst to nie do końca tak jest .. 1tab 200mg mst dużo mocniej zrobi niz 1tab 80mg oxy .
  • 959 / 137 / 0
Nie no nie żartuje, ewidentnie trzymało mnie ostatnio prawie 12h o 6rano jeszcze czułem wyraźnie ale to wyraźnie podwyższony humor
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 367 / 0
Nie no nie żartuje, ewidentnie trzymało mnie ostatnio prawie 12h o 6rano jeszcze czułem wyraźnie ale to wyraźnie podwyższony humor
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
Oxy puknięte IV trzymało Cię 12h tak ? Jaka dawka poszła ? dex wypowiesz się ? Bo nasz kolega przeszedł z SAA na Opio i wie lepiej co jak działa...
  • 4603 / 2217 / 1
Co ty się wypowiadać? Każdy, kto walił kiedykolwiek oxy i.v. wie, że to ściema jest!

PS. Nawet jak oxynorm w bolusie jest podawany, to po nasyceniu organizmu po 3-4 dniach, działa maksymalnie na 5-6 godzin.
  • 2814 / 367 / 0
Dokładnie ściema i nic więcej żadne IV nie trzyma 12h ... tymbardziej Oxy .. Oxy po podaniu IV nie zależnie od dawki trzyma max 3-5 godzin ale nie 12h chyba ze robił dorzutki co 3-4 godziny to wtedy mogło tak trzymać.. ale zresztą widać ze z SAA przeszedł na OPIO i teraz się zacznie :)
  • 959 / 137 / 0
Ale jakie kurwa oxy przecież wyraźnie mówię o mst od dwóch dni XD

No walnąłem o 19stej drugi raz w sumie całą tabsa 200 poszła i o 5-6 jeszcze miałem humor dość podwyższony i szlug smakował zajebiście a nie tak jak na trzeźwo

Nic sobie nie wymyśliłem. Dziś robię powtórkę i aż sam z zegarkiem w ręku to kurwa będę raportował tu na forum %-D

dex nigdy nie biles nic iv ale wiesz lepiej bo tak przeczytałeś w książce XD no kurwa ja mówię o praktyce którą miałem okazję sprawdzić dwa dni temu a nie o teorii to chyba wiem lepiej %-D
  • 959 / 137 / 0
09 lipca 2021sclero2014 pisze:
Dokładnie ściema i nic więcej żadne IV nie trzyma 12h ... tymbardziej Oxy .. Oxy po podaniu IV nie zależnie od dawki trzyma max 3-5 godzin ale nie 12h chyba ze robił dorzutki co 3-4 godziny to wtedy mogło tak trzymać.. ale zresztą widać ze z SAA przeszedł na OPIO i teraz się zacznie :)
Ale o jakim ty kurwa mówisz oxy człowieku... Sami mi doradzałes jak przerabiać tabsa MST a teraz piszesz o oxy %-D ja piszę o mst

Aż drugi raz to dziś przetestuje. Nie ma chuja żeby trzymalo max 3-5 godzin bo po pierwszej w nocy jeszcze odpisałem koleżance z forum że dalej u mnie zajebista euforia a to była 6 godzina fazy :korposzczur:
  • 4603 / 2217 / 1

Marcin. Przestań już ćpać, bo Ci głowę odbiera ewidentnie już. Najwidoczniej Ci nie służą opio.

dex nigdy nie biles nic iv ale wiesz lepiej bo tak przeczytałeś w książce XD no kurwa ja mówię o praktyce którą miałem okazję sprawdzić dwa dni temu a nie o teorii to chyba wiem lepiej %-D
Hahaha. Urzekła mnie Twoja historia Marcinku. Idź już walić to i.v. co 12h trzyma. Daj nam poczytać książki. TY WIESZ NAJLEPIEJ!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.