Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Czy brać oxy, musisz sam sobie odpowiedzieć. To indywidualna kwestia. Są osoby które wolą majkę, są osoby które wolą oxy. Spróbuj i zdecyduj, a najlepiej nie próbuj.
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?
80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Nie no nie żartuje, ewidentnie trzymało mnie ostatnio prawie 12h o 6rano jeszcze czułem wyraźnie ale to wyraźnie podwyższony humor
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
PS. Nawet jak oxynorm w bolusie jest podawany, to po nasyceniu organizmu po 3-4 dniach, działa maksymalnie na 5-6 godzin.
No walnąłem o 19stej drugi raz w sumie całą tabsa 200 poszła i o 5-6 jeszcze miałem humor dość podwyższony i szlug smakował zajebiście a nie tak jak na trzeźwo
Nic sobie nie wymyśliłem. Dziś robię powtórkę i aż sam z zegarkiem w ręku to kurwa będę raportował tu na forum
dex nigdy nie biles nic iv ale wiesz lepiej bo tak przeczytałeś w książce XD no kurwa ja mówię o praktyce którą miałem okazję sprawdzić dwa dni temu a nie o teorii to chyba wiem lepiej
09 lipca 2021sclero2014 pisze: Dokładnie ściema i nic więcej żadne IV nie trzyma 12h ... tymbardziej Oxy .. Oxy po podaniu IV nie zależnie od dawki trzyma max 3-5 godzin ale nie 12h chyba ze robił dorzutki co 3-4 godziny to wtedy mogło tak trzymać.. ale zresztą widać ze z SAA przeszedł na OPIO i teraz się zacznie :)
Aż drugi raz to dziś przetestuje. Nie ma chuja żeby trzymalo max 3-5 godzin bo po pierwszej w nocy jeszcze odpisałem koleżance z forum że dalej u mnie zajebista euforia a to była 6 godzina fazy
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?
Hahaha. Urzekła mnie Twoja historia Marcinku. Idź już walić to i.v. co 12h trzyma. Daj nam poczytać książki. TY WIESZ NAJLEPIEJ!
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.