Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Czy brać oxy, musisz sam sobie odpowiedzieć. To indywidualna kwestia. Są osoby które wolą majkę, są osoby które wolą oxy. Spróbuj i zdecyduj, a najlepiej nie próbuj.
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?
80 mg oxy=200mg majki czy też to tak pięknie nie jest? bo cena oxy80=mst200 to nie wiem czy jest sens się w to pchać, jak faza krótsza a i więcej trzebaby tego brać
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Nie no nie żartuje, ewidentnie trzymało mnie ostatnio prawie 12h o 6rano jeszcze czułem wyraźnie ale to wyraźnie podwyższony humor
Przecież sobie tego nie wymyśliłem XD
PS. Nawet jak oxynorm w bolusie jest podawany, to po nasyceniu organizmu po 3-4 dniach, działa maksymalnie na 5-6 godzin.
No walnąłem o 19stej drugi raz w sumie całą tabsa 200 poszła i o 5-6 jeszcze miałem humor dość podwyższony i szlug smakował zajebiście a nie tak jak na trzeźwo
Nic sobie nie wymyśliłem. Dziś robię powtórkę i aż sam z zegarkiem w ręku to kurwa będę raportował tu na forum
dex nigdy nie biles nic iv ale wiesz lepiej bo tak przeczytałeś w książce XD no kurwa ja mówię o praktyce którą miałem okazję sprawdzić dwa dni temu a nie o teorii to chyba wiem lepiej
09 lipca 2021sclero2014 pisze: Dokładnie ściema i nic więcej żadne IV nie trzyma 12h ... tymbardziej Oxy .. Oxy po podaniu IV nie zależnie od dawki trzyma max 3-5 godzin ale nie 12h chyba ze robił dorzutki co 3-4 godziny to wtedy mogło tak trzymać.. ale zresztą widać ze z SAA przeszedł na OPIO i teraz się zacznie :)
Aż drugi raz to dziś przetestuje. Nie ma chuja żeby trzymalo max 3-5 godzin bo po pierwszej w nocy jeszcze odpisałem koleżance z forum że dalej u mnie zajebista euforia a to była 6 godzina fazy
09 lipca 2021Marcins96 pisze: Oxy też tak na początku długo działa w iv? w sensie te 12 godzin fazy? czy dużo krócej?
Hahaha. Urzekła mnie Twoja historia Marcinku. Idź już walić to i.v. co 12h trzyma. Daj nam poczytać książki. TY WIESZ NAJLEPIEJ!
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.