Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nic mi nie wiadomo by kwas miał również działanie psychoaktywne.
ketamina, 3 meo pcm, 2 oxo pcm.
Od kety zacznij. Lepe na dziurę walnij to zapomnisz o dexie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To by też tłumaczyło dlaczego większą dawka świeżych muchomorów jest klepliwa. Jednak delirycznych stanów nie uświadczyłem a przeciwnie wyciszenie i stan świadka.
Eso, bieso
Da się jakoś podbić w nim sero jeszcze bardziej? Nie chodzi mi o miksy tylko proste sprawdzone babcine sposoby.
A z grzybami to jak to się będzie nazywać? Bo tylko taki znam.
I chodzi o babcine wypróbowane sposoby, jakiś tymianek, kurkuma czy podbiał.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.
Mnisi szmuglowali narkotyki. Ukryli je za fałszywymi ściankami
22 buddyjskich mnichów zostało aresztowanych na międzynarodowym lotnisku w Kolombo w Sri Lance. W ich bagażach znaleziono łącznie około 110 kilogramów marihuany.