Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 53 / 0
Być może kwas, jednak muszę zaznaczyć że muchomory długo leżały by na koniec przed dokonaniem żywota skończyć w piekarniku.

Nic mi nie wiadomo by kwas miał również działanie psychoaktywne.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Chociaż jak tak teraz myślę to w piekarniku większość kwasu i tak powinno się zdekarboksylować do muscymolu.
  • 5139 / 892 / 0
Aj. DXM to takie ścierwo w porównaniu z arylkami jeśli chodzi o uboki fiz...
ketamina, 3 meo pcm, 2 oxo pcm.
Od kety zacznij. Lepe na dziurę walnij to zapomnisz o dexie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 311 / 53 / 0
*jednak kwas ma działanie psychoaktywne kilkukrotnie słabsze

To by też tłumaczyło dlaczego większą dawka świeżych muchomorów jest klepliwa. Jednak delirycznych stanów nie uświadczyłem a przeciwnie wyciszenie i stan świadka.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Pisałem w pierwszym poście, że nie lubię ketaminy...
  • 1974 / 524 / 0
to MDMA + ketamina :halu:

nie znam drugiego tak serotoninowego dyso jak DXM a chętnie bym poznał
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 311 / 53 / 0
@blokowiska666
Eso, bieso
Da się jakoś podbić w nim sero jeszcze bardziej? Nie chodzi mi o miksy tylko proste sprawdzone babcine sposoby.
  • 3449 / 720 / 9
Dorzuć kwacha. Hehe nie wiedziałem, że babcie walą galaxyflipy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 311 / 53 / 0
Nie wiedziałem, że miks LSD z cacodynem doczekał się takiej pięknej, kultowej nazwy.

A z grzybami to jak to się będzie nazywać? Bo tylko taki znam.
I chodzi o babcine wypróbowane sposoby, jakiś tymianek, kurkuma czy podbiał.
  • 3449 / 720 / 9
Hippiekittyflip. Ale to z ketą. A z dexem. Hmm. Akogrzyboflip?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.