Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 311 / 53 / 0
Być może kwas, jednak muszę zaznaczyć że muchomory długo leżały by na koniec przed dokonaniem żywota skończyć w piekarniku.

Nic mi nie wiadomo by kwas miał również działanie psychoaktywne.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Chociaż jak tak teraz myślę to w piekarniku większość kwasu i tak powinno się zdekarboksylować do muscymolu.
  • 5096 / 878 / 0
Aj. DXM to takie ścierwo w porównaniu z arylkami jeśli chodzi o uboki fiz...
ketamina, 3 meo pcm, 2 oxo pcm.
Od kety zacznij. Lepe na dziurę walnij to zapomnisz o dexie
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 311 / 53 / 0
*jednak kwas ma działanie psychoaktywne kilkukrotnie słabsze

To by też tłumaczyło dlaczego większą dawka świeżych muchomorów jest klepliwa. Jednak delirycznych stanów nie uświadczyłem a przeciwnie wyciszenie i stan świadka.
Uwaga! Użytkownik syntheticFlesh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 7 / 0
Pisałem w pierwszym poście, że nie lubię ketaminy...
  • 1974 / 521 / 0
to MDMA + ketamina :halu:

nie znam drugiego tak serotoninowego dyso jak DXM a chętnie bym poznał
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 311 / 53 / 0
@blokowiska666
Eso, bieso
Da się jakoś podbić w nim sero jeszcze bardziej? Nie chodzi mi o miksy tylko proste sprawdzone babcine sposoby.
  • 3446 / 715 / 9
Dorzuć kwacha. Hehe nie wiedziałem, że babcie walą galaxyflipy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 311 / 53 / 0
Nie wiedziałem, że miks LSD z cacodynem doczekał się takiej pięknej, kultowej nazwy.

A z grzybami to jak to się będzie nazywać? Bo tylko taki znam.
I chodzi o babcine wypróbowane sposoby, jakiś tymianek, kurkuma czy podbiał.
  • 3446 / 715 / 9
Hippiekittyflip. Ale to z ketą. A z dexem. Hmm. Akogrzyboflip?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.