Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Nic mi nie wiadomo by kwas miał również działanie psychoaktywne.
ketamina, 3 meo pcm, 2 oxo pcm.
Od kety zacznij. Lepe na dziurę walnij to zapomnisz o dexie
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To by też tłumaczyło dlaczego większą dawka świeżych muchomorów jest klepliwa. Jednak delirycznych stanów nie uświadczyłem a przeciwnie wyciszenie i stan świadka.
Eso, bieso
Da się jakoś podbić w nim sero jeszcze bardziej? Nie chodzi mi o miksy tylko proste sprawdzone babcine sposoby.
A z grzybami to jak to się będzie nazywać? Bo tylko taki znam.
I chodzi o babcine wypróbowane sposoby, jakiś tymianek, kurkuma czy podbiał.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych
Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.