To wszystko co napisałem jest oczywistością, truizm; ale tak jest, jakby ktoś nie wiedział.
Bo rolki jednak mnie nie uśpiły a potrzebuje się kimnac.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie chciałem brać lorafenu bo po rolkach się najlepiej czuje. Lyknalem 10mg (0 tolerki na benzo, ostatni taz z rok temu brałem cokolwiek) i w końcu usnalem, ale chcialem dorzucić ten lorafen żeby się lepiej wyspac. Dlatego pytam czy dla osoby z zerowa tolerka nic nie grozi jakbym wrzucił do tego lorka.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
22 czerwca 2021Oskiboski37 pisze: Mam 2 opakowania rolek po 5mg. Ile zarzucić żeby coś poczuć? Tolerka zerowa
Ale zgodzę się, że jest zajebiste. Muszę w końcu ściągnąć starą dokumentację bo nie ma idg w ikp i nikt nie chce dać.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.