To wszystko co napisałem jest oczywistością, truizm; ale tak jest, jakby ktoś nie wiedział.
Bo rolki jednak mnie nie uśpiły a potrzebuje się kimnac.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie chciałem brać lorafenu bo po rolkach się najlepiej czuje. Lyknalem 10mg (0 tolerki na benzo, ostatni taz z rok temu brałem cokolwiek) i w końcu usnalem, ale chcialem dorzucić ten lorafen żeby się lepiej wyspac. Dlatego pytam czy dla osoby z zerowa tolerka nic nie grozi jakbym wrzucił do tego lorka.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
22 czerwca 2021Oskiboski37 pisze: Mam 2 opakowania rolek po 5mg. Ile zarzucić żeby coś poczuć? Tolerka zerowa
Ale zgodzę się, że jest zajebiste. Muszę w końcu ściągnąć starą dokumentację bo nie ma idg w ikp i nikt nie chce dać.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.