@p4g4y0zzz(X)
ja biorę doustnie i jestem zadowolony
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak pierwszy raz nie więcej jak 600/650 . Chociaż teoretycznie bys mógł zjeść nawet do 800set to tego nie rób bo na początku znajomości z DHC występuje MEGA reakcja histaminowa, ona szybko znika po dłuższym stosowaniu ale na dzień dobry jest naprawdę srogo ...
ostatnio kolega który w życiu opio nie jadł - zjadł 300mg dhc i co ??? i nic prawie nie poczuł. ale każdy organizm jest inny. Nie wiem czy Ty jestes duży chłop jak ja czy bardziej wersja karakan. I Ile czasu wgl dochodziłeś do tego 120 oxy? Także te dawki są jedynie orientacyjne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.