@p4g4y0zzz(X)
ja biorę doustnie i jestem zadowolony
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jak pierwszy raz nie więcej jak 600/650 . Chociaż teoretycznie bys mógł zjeść nawet do 800set to tego nie rób bo na początku znajomości z DHC występuje MEGA reakcja histaminowa, ona szybko znika po dłuższym stosowaniu ale na dzień dobry jest naprawdę srogo ...
ostatnio kolega który w życiu opio nie jadł - zjadł 300mg dhc i co ??? i nic prawie nie poczuł. ale każdy organizm jest inny. Nie wiem czy Ty jestes duży chłop jak ja czy bardziej wersja karakan. I Ile czasu wgl dochodziłeś do tego 120 oxy? Także te dawki są jedynie orientacyjne.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.